Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 33ου δημοτικού συναντήθηκε σήμερα με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Καραγιώργου και μετά τη συνάντηση, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση του συλλόγου γονέων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Καραγιώργου. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Λάρισας, κ. Παναγιώτου.

Τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ανησυχία τους για την λειτουργία του σχολείου μας την ερχόμενη σχολική χρονιά, καθώς επίσης ζητήθηκε να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο κατάργησης του δεύτερου τμήματος της Α’ δημοτικού.

Η ίδια παραθέτοντας τον αριθμό των εγγραφών, ενημέρωσε τα μέλη πως δημιουργείται μόνο ένα τμήμα, αλλά υποσχέθηκε πως δεν θα υπερβαίνει τους 23 μαθητές.

Από μέρους του το ΔΣ τόνισε την εκπαιδευτική δυσκολία, χωρίς όμως να λάβει σαφή απάντηση.

Η Ένωση Γονέων υποστήριξε το αίτημα για ολιγομελή τμήματα, ειδικά στο σχολείο μας και συγκεκριμένα στην πρώτη τάξη, καθώς όλα δείχνουν πως η ΠΕ έχει ξεκινήσει περικοπές τμημάτων σε πολλές σχολικές μονάδες.

Ο σύλλογος γονέων είναι διατεθειμένος να επανέλθει με το άνοιγμα των σχολείων, σε περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές με πολυπληθή τμήματα.

Αναστάτωση επικρατεί λοιπόν στη σχολική κοινότητα της Νέας Σμύρνης, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής δεν αποδέχονται την υποβάθμιση των σχολείων τους».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω