Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να καταλήξεις σε μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με την εργασία και την υγεία σε ψυχικό, συναισθηματικό επίπεδο σήμερα. Εάν έχεις αγνοήσει την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση, μοναξιά και χρόνο για να πάρεις την ανάσα σου, οι περιστάσεις μπορεί τώρα να σε πιέσουν. Είναι καιρός να εξετάσεις τρόπους για να αναγεννηθείς και να δυναμώσεις συναισθηματικά, αλλά ορισμένα εμπόδια είναι πιθανά με μια αντίθεση Ερμή – Κρόνου στο παιχνίδι. Ορισμένοι τομείς της ζωής σου ενθαρρύνουν τη ροή και την απελευθέρωση, αλλά μπλοκαρίσματα ή καθυστερήσεις μπορεί επίσης να είναι μέρος της εικόνας.

Ταύρος

Μετά τη χθεσινή έκλειψη μπορείς να είσαι σε συναισθηματικό πλαίσιο αλλά και με αρκετά κίνητρα για να ξεκινήσεις φρέσκα πράγματα. Ενώ υπάρχουν μερικές όμορφες ευκαιρίες για να ανακαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα, ο Ερμής και ο Κρόνος σχηματίζουν μια προκλητική όψη σήμερα και θα μπορούσες να αισθανθείς ότι οι ευθύνες προς τους άλλους παρεμποδίζουν τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Ακόμα κι έτσι, το να θυμάσαι τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς σου μπορεί να είναι χρήσιμο και πρακτικό.

Δίδυμοι

Μπορεί τα συναισθήματα και η διαίσθηση σου να σου λένε κάτι σήμερα, αλλά είναι πιθανά εμπόδια ή περισπασμοί στο πρώτο μισό της ημέρας. Σίγουρα μπορεί να είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα καθαρά με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή απέναντι από τον Κρόνο. Μπορεί να νιώθεις λίγο μόνη με τις ευθύνες ή τη θέση σου. Τα στοιχεία της δουλειάς ή των ευθυνών σου που δεν είναι πολύ κολακευτικά μπορεί να είναι το επίκεντρο. Επίσης, το να νιώθεις το βάρος των καθηκόντων σου καθιστά την εκτόνωση μια πρόκληση.

Καρκίνος

Η χθεσινή έκλειψη αναδεικνύει και εντείνει τις ανάγκες σου για εξερεύνηση και πιο ζωηρή ζωή. Η ενσωμάτωση ειδικών δραστηριοτήτων στην ημέρα σου έχει νόημα και ενώ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα σε μια λήψη, μπορείς να αρχίσεις να εργάζεσαι για μια καλύτερη ισορροπία. Ωστόσο η σημερινή αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να αποκαλύψει ελαττώματα ή εμπόδια ιδιαίτερα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μεταφορές και τον εξοπλισμό. Προσωρινά, τα αρνητικά μπορεί να είναι πιο εμφανή από τα θετικά.

Λέων

Μετά τη χθεσινή έκλειψη μπορεί να καταλήξεις σε ένα σχέδιο για να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο εξαρτάσαι από τους άλλους. Ωστόσο, η σημερινή αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να σε κρατήσει προσωρινά δεμένη. Οικονομικά ή συναισθηματικά εμπόδια και προκλήσεις μπορεί να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις βασικές ανάγκες ή πληροφορίες για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Το να κάνεις μικρά βήματα προς την πραγματοποίηση ενός ονείρου θα είναι πολύ ικανοποιητικό τώρα, ακόμα κι αν πρέπει να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο πριν προχωρήσεις.

Παρθένος

Θέματα ή ανάγκες σχέσεων μπορούν να έρθουν στο φως. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματα που έχεις κρατήσει μακριά και τα οποία μπορεί να είναι άκρως αποκαλυπτικά. Οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν τώρα να καταλήξεις σε ένα συμβιβασμό ή να βρεις μια καλύτερη ισορροπία εάν έχεις παρακάνει τα πράγματα. Ωστόσο, η σημερινή αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να υποδηλώνει προσωρινή ψυχική ένταση ή μπλοκαρίσματα. Κάποιος μπορεί να είναι αδικαιολόγητα επικριτικός ή απογοητευτικά να μην ανταποκρίνεται ή μια καθυστέρηση μπαίνει στην εικόνα και σε επιβραδύνει.

Ζυγός

Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και οι συγκινήσεις είναι ισχυρές, με τις ενέργειες της χθεσινής έκλειψης. Μπορεί να δεις τα ελαττώματα σε σχέδια ή έργα, αλλά αυτό σε ανοίγει σε μια νέα προσέγγιση και μια ισχυρότερη θέση αφού χειριστείς τις λεπτομέρειες. Μια αντίθεση Ερμή – Κρόνου σήμερα, μπορεί να επιβάλλει μια τροποποίηση ή διόρθωση. Προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία ή τη ρουτίνα μπορεί να σε βαρύνουν. Μπορεί να υπάρχουν απαιτήσεις από εσένα ή άνθρωποι γύρω σου παίρνουν τα πράγματα πολύ προσωπικά. Εάν έχεις κάνει πολύ περισσότερα από το μερίδιο σου, ίσως είναι καιρός να λάβεις μέτρα για να κάνεις αλλαγές.

Σκορπιός

Η προσωπική σου ζωή και τα έργα σου αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής και τα συναισθήματα είναι γεμάτα, πλούσια και δύσκολο να τα αγνοήσεις. Μην προχωρήσεις ακόμα γρήγορα, αλλά μην αγνοήσεις την έκκληση να εξερευνήσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου. Ωστόσο, μια αντίθεση Ερμή – Κρόνου στο παιχνίδι σήμερα μπορεί να υποδηλώνει ανησυχίες ή απογοητεύσεις. Πρόσεξε να μην εστιάζεις πολύ σε αρνητικά ζητήματα και απέφυγε να παραπονιέσαι, εκτός κι αν είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεται αντιμετώπιση, καθώς οι συζητήσεις μπορούν πολύ γρήγορα να πάρουν λάθος τροπή σήμερα.

Τοξότης

Οι ενέργειες του σήμερα σου υπενθυμίζουν να βρεις τρόπους επαναφόρτισης, ώστε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε άλλους τομείς της ζωή σου. Η σημερινή αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να φέρει την προσοχή σου σε μια καθυστέρηση, ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα ή μια κριτική. Αν και αυτό μπορεί να περιορίσει λίγο τα πράγματα , όσο πιο γρήγορα χειριστείς ένα καθήκον τόσο πιο γρήγορα θα μπορείς να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις το άγγιγμα των άλλων και οι ευθύνες μπορεί να βαρύνουν περισσότερο πάνω σου ή μπορεί να υπάρξει απογοητευτική αποδοκιμασία.

Αιγόκερως

Μετά τη χθεσινή έκλειψη μπορεί να αναδυθούν συναισθήματα που μπορεί να έχεις βάλει λίγο στην άκρη. Μια αλλαγή σχεδίων ή μια ξαφνική επίπτωση ενός εκκρεμούς ζητήματος μπορεί να οδηγήσει σε μια συμπλοκή δραστηριότητας. Ωστόσο, είναι καλύτερο να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να διαμορφώσεις τα σχέδια σου. Η σημερινή αντίθεση Ερμή – Κρόνου στον τομέα της επικοινωνίας σου μπορεί να υποδηλώνει αρνητικά σχόλια ή καθυστερήσεις στη διαχείριση. Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι λίγο μακριά και ίσως αποφασίσεις να είσαι προσεκτική με το τι λες και πως το λες.

Υδροχόος

Οι τρέχουσες διελεύσεις τείνουν να αναδεικνύουν θέματα χρημάτων ή πόρων. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και με περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τα συναισθήματα σου, θα έχεις μια καλύτερη ιδέα για το επόμενο βήμα σου. Οι καταστάσεις μπορεί να χρησιμεύσουν ως ώθηση για να ξεπεράσεις τα οικονομικά σου. Μια πιο έντονη επιθυμία για ασφάλεια και άνεση μπορεί επίσης να αποτελέσει κίνητρο. Ωστόσο μια αντίθεση Ερμή – Κρόνου σήμερα μπορεί να υποδηλώνει ανησυχίες ή εντάσεις που σχετίζονται με χρήματα, ιδιοκτησία ή όρια.

Ιχθύες

Με τη χθεσινή έκλειψη – Πανσέληνο στο ζώδιο σου, τα συναισθήματα μπορούν να βγουν στην επιφάνεια, δείχνοντας σου τομείς της ζωής σου που χρειάζονται πιο τρυφερή, στοργική φροντίδα. Μπορεί να έχεις να επιδείξεις σχετικά με τις ανάγκες σου, ειδικά αν έχεις επικεντρωθεί κυρίως σε άλλους πρόσφατα. Ωστόσο η σημερινή αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να δείξει ένα εμπόδιο ή ένα εμπόδιο προς διαχείριση. Μπορεί να υπάρχουν κάποια συναισθήματα ότι δε σε εκτιμούν. Μπορεί επίσης να δεις περισσότερα ελαττώματα στα πρόσφατα σχέδια και κάποιος μπορεί να φαίνεται επιπόλαιος και ανέφικτος ή μπορεί να μη σε παίρνει τόσο σοβαρά όσο θα ήθελες.

Περισσότερα Εδω