Όλα δείχνουν πως εκτός από την οικογένειά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ακόμη ένα πρόσωπο που τη στηρίζει όσο εκείνη είναι μέσα στην φυλακή, κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η 33χρονη γνώρισε τον συγκεκριμένο άντρα λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022.

Ο άντρας αυτός βρίσκεται στο πλευρό της και της έχει προσφέρει μεγάλη βοήθεια, όπως υποστηρίζει η ίδια, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερα στοιχεία για την προσωπικότητά του αλλά και το ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. 

Μάλιστα, ο Μάνος Δασκαλάκης γνωρίζει για τη νέο άνδρα που μπήκε στη ζωή της, αφού η ίδια του έχει πει ότι «συνδέονται με μια βαθιά σχέση και επαφή». Οι δυο τους έχουν αρκετά συχνή τηλεφωνική επικοινωνία όσο η Ρούλα βρίσκεται στην φυλακή. Είναι ο άνθρωπος που την βοηθάει και την ηρεμεί, τονίζει ο Γιώργος Σόμπολος. 

«Έχουν στενές σχέσεις. Όταν τη ρώτησα τι σχέσεις έχουν μου απάντησε ότι είναι ένας πολύ καλός της φίλος» ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος στο δελτίο του Star.

Περισσότερα Εδω