Σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη του δημόσιου βίου της Λάρισας έδωσαν το παρών στη χθεσινή εκδήλωση του υποψηφίου για την προεδρία στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Λάρισας Κωνσταντίνου Γουργιώτη.

Μία εκδήλωση η οποία πέραν του πλήθους κόσμου που γέμισε την αίθουσα στο Divani Palace εν μέσω θέρους, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενόψει της εκλογικής «μάχης» του ερχόμενου Δεκεμβρίου, είχε και την δική της σημειολογία ως προς τα πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων, το παρών στις πρώτες σειρές των καθισμάτων έδωσαν ο κ. Ξενοφών Καντώνιας της «ΕΤΕΜ» και της «Cosmos», ο κ. Θάνος Μακρής της «shelter SA – Μεταλλεμπορικής», ο κ. Στέργιος Τσαγκούλης της «Intercomm Foods», ο κ. Γιώργος Αδαμόπουλος της «Αlfawood», ο κ. Χρήστος Γιοβανούδης της «Epidosis», o διευθύνων σύμβουλος της Del Monde κ. Χαράλαμπος Σαμουλαδάς, ο βιομήχανος κ. Γιώργος Μπίζιος, ο βιομήχανος κ. Δημήτρης Λέκκας, ο κ. Παναγιώτης Φρόνιμος της ΕΛΒΑΚ, ο εισαγωγέας βιομηχανικών εργαλείων κ. Θωμάς Λευκαδίτης, ο κ. Απόστολος Μπίλλης της «Βillis green houses», ο κ. Γιώργος Νταής της Betomix AE, η κ. Βάσω Στεργιούλα της Στεργιούλας Α.Ε., ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Θεόδωρος Ταλάρης, η κ. Μαρία Πατσίδου της Κλινικής Πατσίδη, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Λάρισας κ. Ειρήνη Παπαϊωάννου, ο κ. Ξενοφών Ζαδες – Mega Agent της KW One κ.α.

Σε ότι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα και τους θεσμικούς εκπροσώπους παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων και Συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηρακλής Γερογιώκας, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Βλαχούλης, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντροδυτικής Θεσσαλίας κ. Νίκος Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρος, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας κ. Μωυσής Μανουάχ, η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κ. Χρύσα Βουλγαράκη, ο στρατηγός ε.α., πρώην Διοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλλου κ.α.

Δείτε φωτορεπορτάζ:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω