Σε ανακοίνωσή της η Εμπορική Συμμαχία σχετικά με τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, επισημαίνει τα εξής:

Με την εκλογή του προεδρείου ολοκληρώθηκε ο εκλογικός κύκλος για τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας. Ως Εμπορική Συμμαχία ευθύς εξαρχής είχαμε δηλώσει κατά την πρώτη σύγκληση του νέου ΔΣ, ότι δεν θα συμμετείχαμε σε κανένα σχήμα Προεδρείου στο οποίο επικεφαλής θα ήταν υποψήφιος του συνδυασμού «Εμπόριο Ανάπτυξη», καθώς θεωρούμε πως  ο συγκεκριμένος συνδυασμός που και στην  προηγούμενη θητεία βρέθηκε στη διοίκηση του φορέα, δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των συναδέλφων. Άλλωστε, γι αυτόν το λόγο συγκροτήσαμε τον συνδυασμό μας και διεκδικήσαμε την ψήφο των συναδέλφων.

Ως εκ τούτου, η πρόταση  για διαπαραταξιακό προεδρείο εκ μέρους των άλλων δύο παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου μας βρήκε αντίθετους.  Η προσπάθεια για την επιβολή του μέσω ψηφοφορίας μάλλον περισσότερο έγινε, ώστε να λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ στην ομολογουμένως ασυνήθιστη συνεργασία σε ότι αφορά στις θέσεις και απόψεις των δύο συνεργαζόμενων, πλέον, παρατάξεων διαχρονικά.  Να επισημάνουμε πως πουθενά στο καταστατικό του συλλόγου δεν προβλέπεται ψηφοφορία για τη συγκρότηση ή μη διαπαραταξιακού προεδρείου. Για μας η συμμετοχή στη διοίκηση είναι αποτέλεσμα προγραμματικών συγκλήσεων κι όχι διαμοιρασμός αξιωμάτων, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Πιστοί και αμετακίνητοι στις θέσεις μας θέσαμε υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου και μόνο.Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Παπαδόπουλος με 7 ψήφους από τις παρατάξεις «Εμπόριο Ανάπτυξη» και «Αγωνιστική Συνεργασία». Συγχαίρουμε τον κ. Παπαδόπουλο και του ευχόμαστε ειλικρινά καλή θητεία προς όφελος του εμπορικού κόσμου της Λάρισας.

Ως Εμπορική Συμμαχία στηρίξαμε μόνο τις υποψηφιότητες της « Αγωνιστικής Συνεργασίας» για τις θέσεις στις οποίες τα μέλη της έθεσαν υποψηφιότητα, εκτιμώντας τη στάση της ως παράταξης  τα προηγούμενα χρόνια σε ό,τι αφορά στα προβλήματα των συναδέλφων, αν και αδυνατούμε να κατανοήσουμε τον δρόμο που επέλεξαν  στην τελική διαδικασία εκλογής Προεδρείου.

Για την επόμενη μέρα δηλώνουμε πως θα είμαστε δυναμικά και μαχητικά στο πλευρό των συναδέλφων με θέσεις, προτάσεις και διεκδικήσεις .Θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και δράση που θα γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, εντός κι εκτός Διοικητικού Συμβουλίου με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαστε εδώ, μαζί και δίπλα σε κάθε συνάδελφο μικροέμπορο, μικροεπιχειρηματία και αυτοαπασχολούμενο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω