Μοιράσου το αρθρο!

Το Μοναστηρι της Παναγιάς
Λαμπηδόνας αποτελεί ένας ευλογημένος τόπος στην περιοχή του Πηλίου .Πολλοί πιστοί επισκέπτες απο όλη την Ελλάδα το επισκέπτονται για να πάρουν ευλογία ,και να ασπαστούν την Ιερή Εικόνα της .
Εχθές η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ.Ζέττα Μακρή ανηφόρισε προς το Μοναστήρι της Παναγιάς Λαμπηδόνας και συναντήθηκε με τον Ηγούμενο Γέροντα Χρυσόστομο .
Η Υφυπουργός σε όλη την διαδρομή παρατηρούσε το οδικό δίκτυο -δρόμο και εάν υπάρχουν προβλήματα λόγω βροχοπτώσεων ,και χιονιού .Μόλις κατέφθασε στο Μοναστήρι ασπάσθηκε την ιερή Εικόνα της Παναγίας Λαμπηδόνας ,και ζήτησε απο το Γέροντα Χρυσόστομο να δεί απο κοντά το Μοναστήρι τα δωμάτια και τους χώρους των μοναχών ,και να εχει προσωπική άποψη για τυχόν προγραμματικές κατασκευαστικές μελέτες και επισκευές .
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ μας δήλωσε ..
«Η σημερινή επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή στην Ιερά Μονή αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά τόσο για την επίσκεψή της, όσο και για την ιδιαίτερη προσοχή που έδειξε για πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν το ιστορικό αυτό Μοναστήρι της Παναγίας μας. Την ευχαριστούμε πολύ.»
Η κ.Ζέττα Μακρή τις προηγούμενες ημέρες είχε επισκεφτεί και το Μοναστήρι του Αγίου Σπυρίδωνα στο Προμύρι ,και γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηγούμενος Γέροντας Χρυσόστομος σε μια περιοχή που οι βροχοπτώσεις αποτελούν καθημερινώς φαινόμενο ,και χρειάζονται συνεχώς επιδιορθώσεις οι οδικοί άξονες κυκλοφορίας .

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΓΙΑ ΤΟ ASTRA.GR -ASTRA TV
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω