Παρουσία και των έντεκα υποψηφίων βουλευτών παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Περιφέρειας Λάρισας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, έκανε λόγο για μια εξαιρετική ενδεκάδα, σημειώνοντας πως: «η εντεκάδα αυτή δηλώνει παρούσα να υπηρετήσει την κοινωνία του νομού Λάρισας, να προβάλλει τα θέλω της και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα για τα παιδιά μας».

Αναλυτικότερα τόνισε: «H ΔΕΕΠ Λάρισας, προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ του μεγαλύτερου κόμματος της χώρας αλλά και των ανθρώπων του τύπου στο νομό, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτή τη μικρή λιτή εκδήλωση. Φιλοξενούμε σήμερα εδώ δύο ομάδες που ο ρόλος τους συμβάλλει στο να υπηρετούμε το πολίτευμα και να εργαζόμαστε για μία καλύτερη χώρα.

Την τέταρτη εξουσία, τον τύπο δηλαδή, που εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, παρακολουθεί την άσκηση των τριών εξουσιών, παρέχει την ενημέρωση στα δημόσια ζητήματα και ταυτόχρονα μεταφέρει τη φωνή του λαού ενοποιώντας τις διαφορετικές απόψεις της κοινωνίας αλλά και τις διαφορετικές απόψεις της εξουσίας. Παράλληλα φιλοξενούμε μία εξαιρετική πολιτική εντεκάδα η οποία δηλώνει παρούσα να υπηρετήσει την κοινωνία του νομού Λαρίσης, να προβάλει τα θέλω της και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα για τα παιδιά μας και τις υποδομές του τόπου. Η ηγεσία του κόμματος επέλεξε μεταξύ πολλών προσώπων, οι οποίοι είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να αγωνιστούν για τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για το νομό Λαρίσης, 11 πρόσωπα τα οποία θα μας τα παρουσιάσει ευθύς αμέσως η κυρία Θεοδώρα Μπλιούμη και οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον εαυτό τους. Τα 4 χρόνια που πέρασαν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε ιδιαίτερες κρίσεις που καμία άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε. Παράλληλα υλοποίησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος που είχε εξαγγελθεί το 2019.

Ο νομός μας, πέρα από όλα τα υπόλοιπα τα οποία αντιμετώπισε όλη η χώρα, αντιμετώπισε θεομηνίες, σεισμό, παγωνιές με επιτυχία. Στη νέα τετραετία που έρχεται, αυτή η επίλεκτη εντεκάδα θα σταθεί στο πλευρό του Λαρισαίου πολίτη και με οδηγό το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα εργαστεί ώστε οι προκλήσεις που αφορούν το μέλλον του νομού μας να υλοποιηθούν.
Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του νόμου τους ευχαριστώ, τους συγχαίρω για την παρουσία τους και τη διάθεσή να προσφέρουν και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι νέοι υποψήφιοι συστήθηκαν στο κοινό ενώ όλοι μεταξύ τους αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Μίλησαν κατά αλφαβητική σειρά οι 11 του ψηφοδελτίου οι οποίοι είναι οι εξής:

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου
ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Κωνσταντίνου
ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αχιλλέα
ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του Νικολάου
ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
ΠΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του Γεωργίου
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Δημητρίου
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Παντελή
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) του Χρήστου
ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου

Ο Χρήστος Καπετάνος σημείωσε: «Ισχυρή πατρίδα με κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Ρένα Καραλαριώτου τόνισε πως πρέπει να δοθεί ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Νικόλας Καρδούλας έκανε λόγο για μια κυβέρνηση, αυτή του Μητσοτάκη που τήρησε τις προεκλογικές υποσχέσεις της.

Ο Χρήστος Κέλλας έδωσε τις ευχές του σε όλους τους συνυποψηφίους του τονίζοντας: «Εμένα με ξέρετε δεν χρειάζεται να σας πως τίποτα».

Η Στέλλα Μπίζιου υπογράμμισε πως «οι νέοι πρέπει να είναι σταθμιστές του εκλογικού αποτελέσματος».

Ο Νικόλας Ντόλλας μίλησε για «στοίχημα να παλέψουμε και να υπερβούμε τα αναχώματα – Πρώτα το χρέος, μετά η ανάδειξη».

Ο Θανάσης Παιδής επισήμανε: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης όπου υπάρχει ανάγκη».

Η Δήμητρα Παπανικολάου σημείωσε: «Οι γυναίκες πρέπει να είναι περισσότερες στη βουλή λόγω ικανοτήτων».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε: “Στις εκλογές ζητώ ανανέωση εντολής των πολιτών του νόμου στο πρόσωπό μου”.

H Ευροσύνη Χατζηκωνσταντίνου έκανε λόγο για “Σωστή και ορθή αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα”.

Ο Χρήστος Χατζησαλάτας μίλησε για ένα “ψηφοδέλτιο νίκης. Ένα από τα ποιοτικότερα ψηφοδέλτια, όπως λέει ο κόσμος”.

Δείτε φωτογραφίες:

Νικόλας Σελητσιανιώτης – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω