Τους νέους αναπληρωτές στις Γραμματείες ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, με τη Λαρισαία Γόνη Γανοχωρίτου, να παραμένει αναπληρώτρια Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

Σε ανάρτησή της, η κ. Γανοχωρίτου τονίζει πως “η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου ως Αναπληρώτρια Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, μετά την απόφαση του προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και του Γραμματέα της Πολιτικής επιτροπής Παύλου Μαρινάκη, με τιμά και με γεμίζει ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης.

Τα τελευταία τρία χρόνια από την θέση της συντονίστριας με την άψογη συνεργασία της Γραμματέας Pisti Kristallidou πετύχαμε πολλά, βάζοντας δυνατά θεμέλια για το έργο που έπεται, απόλυτα προσηλωμένοι στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει το κόμμα μας.

Μία ομάδα με ομοιογένεια, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα έκανε πράξη το “”Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά. Ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη και υπόσχομαι για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην νέα μας θητεία.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω