Ανακατατάξεις και ολίγον από… εσωστρέφεια προκαλεί στο ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον η μία εκ των δύο παραιτήσεις μελών της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας.

Και ναι μεν στην περίπτωση της αναπληρώτριας συντονίστριας κ. Μαρίας Λυροπούλου τα πράγματα είναι καθαρά, καθότι αναγκάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους, δε συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση της κ. Ελένης Αναστασοπούλου.

Η παραίτηση της τελευταίας προκάλεσε αρκετούς ψιθύρους καθώς ήρθε λίγο μετά την αποτυχία της να εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αλλά και την (απρόσμενα σκληρή) δημόσια αντιπαράθεσή της παραμονή των εκλογών, με έτερο μέλος της νομαρχιακής.

Έτσι, την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουνίου αναμένεται να συνεδριάσει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πληρωθούν οι δύο θέσεις. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr τη θέση της κ. Λυροπούλου θα πάρει η κ. Χρυσούλα Χρίστου, ενώ αυτή της κ. Αναστασοπούλου ο κ. Χρήστος Καββαδίας, μετά την άρνηση του κ. Παναγιώτη Νταή (ο οποίος ετοιμάζεται για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο).

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω