Δεκάδες είναι τα παράπονα επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής του Αμπελώνα και συγκεκριμένα, στην πλατεία καθώς η αύξηση των αδέσποτων σκυλιών δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε περαστικούς και πελάτες που κάθονται στα τραπεζοκαθίσμα.

Όπως επεσήμαναν στην ηλεκτρονική εφημερίδα «TirnavosPress.gr», δεκάδες επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και κάτοικοι, η κατάσταση, το τελευταίο διάστημα, έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς τα αδέσποτα όχι απλώς βρίσκονται στο σημείο, αλλά επιτίθενται το ένα μαζί με το άλλο και φοβίζουν τον κόσμο.

Το Tirnavospress.gr  επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του δήμου Τυρνάβου για το συγκεκριμένο θέμα όπου με δήλωση του τόνισε: “ο δήμος Τυρνάβου δεν μπορεί να αναλάβει την φροντίδα και την φύλαξη των αδέσποτων σκυλιών βάση νόμου, αυτό που μπόρεσαμε και κάναμε μαζί με το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) είναι να στειρώσουμε όλα τα αδέσποτα σκυλιά για την καλύτερη φροντίδα. Όποιος όμως επιθυμεί και έχει την καλοσύνη μπορεί να υιοθέτηση κάποιο απο τα σκυλιά “.

Πηγή: tirnavospress.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω