Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης αναμένεται να φιλοξενήσει το Larissa Foodfest και να προβάλει την γαστρονομική κουλτούρα της περιοχής.

Μια διοργάνωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων που «αγκαλιάζεται» από τον τουριστικό οργανισμό του Δήμου Βελιγραδίου, του Δήμου Niss και του Δήμου Λέσκοβατς και που στοχεύει να μετατρέψει τη Λάρισα σε τουριστικό προορισμό το τριήμερο από 16-18 Ιουνίου 2023.

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανώνουμε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων το Foodfest. Μία διοργάνωση που ξεκίνησε πέρσι και είχε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο. Θα υπάρχει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεκινώντας από την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι. Συμμετέχουν αυτή τη φορά 35 τοπικοί εκθέτες και 11 καταστήματα εστίασης, στα οποία θα μπορεί ο κόσμος να γεύεται τις τοπικές συνταγές.» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαλέξης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα, το πρωί της Τετάρτης, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

«Μέσα από αυτό το εγχείρημα που σίγουρα είναι πετυχημένο, γιατί είναι ανοδική πορεία του σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, προσπαθούμε να αναδείξουμε τα προϊόντα της περιοχής, να τους δώσουμε μια δυναμική εξωστρέφειας. Επισκέπτες αναμένονται κι από το εξωτερικό…» τόνισε μεταξύ άλλων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέας κ. Απόστολος Μπίλλης.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

«Μία σημαντική διοργάνωση για την πόλη μας. Ως Δήμος Λαρισαίων με αυτή την πρωτοβουλία θέλουμε να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις της πόλης. Είναι σημαντικό που και οι επιχειρήσεις εστίασης και οι εμπορικές επιχειρήσεις θα μπορούν αν εκθέσουν τα προϊόντα τους. Συμβάλουμε στην εξωστρέφεια της πόλης… και μέσα από αυτές τις δράσεις θέλουμε ο Δήμος Λαρισαίων να μπει στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Προσδοκούμε να έρθουν και πολίτες άλλων πόλεων ώστε αυτή η δράση σιγά σιγά να δυναμώνει» είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Λαρισαίων κ. Θάνος Αδαμόπουλος.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

Υπενθυμίζεται πως η έναρξη των εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και ώρα 6 το απόγευμα, ενώ η είσοδος τόσο για το φεστιβάλ όσο και για τις μουσικές εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αναλυτικά το συναυλιακό πρόγραμμα:

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 Ώρα έναρξης 20:00

Γιώργος Γιαννιάς

Νίκος Νταλάκας

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 Ώρα έναρξης 20:00

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 Ώρα έναρξης 12:00

  • Γιάννης Λίταινας
  • Λίνα Νούτσου
  • Πάνος Κράιας
  • Νίκος Νταλάκας
  • Λαϊκή μουσική με τους Vegghera
  • Παραδοσιακή μουσική με τους Μέλισμα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω