Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου τη Δευτέρα 7/10.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησε με τη δικηγόρο της για να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο.

«Θα ήθελα έναν άντρα που να μιλάει περισσότερο, να μου απαντάει όταν τον ρωτάω. Ασ’ το τώρα, μην το συζητάς. Δεν θα τον άλλαζα. Τι; Θα έβρισκα καλύτερο; Είμαστε μαζί 45 χρόνια», ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι με κάποιον άλλο, αλλά πριν από λίγο καιρό, πριν από 15-20 μέρες, πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω. Εκείνη μου είπε ότι είμαι σκύλα, επειδή αγαπάει τον Αντωνάκη», αποκάλυψε μεταξύ σοβαρού και αστείου η ηθοποιός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Ήθελα να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει, επειδή νιώθω μοναξιά καμιά φορά. Είναι πολύ σίγουρος ότι υπάρχω εκεί πέρα. Ήταν πάντα φειδωλός στα λόγια αλλά τώρα το παράκανε. Πηγαίνει στον μπαξέ του, φέρνει ωραία αγγουράκια αλλά μέχρι εκεί», εξήγησε κλείνοντας η Ελένη Γερασιμίδου.

Περισσότερα Εδω