Με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha, «Τιμωρός» η Μαρίνα Καλογήρου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα διαστήματα αποχής της από την υποκριτική αλλά και την πρωτεύουσα, καθώς και στην περίοδο που υποδυόταν την Έλλη Λαμπέτη.

«Έχω μείνει 1 χρόνο στη Σέριφο, 1,5 χρόνο στη Χαλκιδική, 1,5 χρόνο στα Χανιά… Στη Σέριφο πήγα γιατί όταν ήμουν μικρή είχα καταφέρει να χτίσω ένα σπίτι και πήγα εκεί γιατί έμεινα τελείως χωρίς χρήματα. Στη Χαλκιδική πήγα με αφορμή ένα καταπληκτικό σχολείο που υπάρχει εκεί, για τον γιο μου. Στα Χανιά πήγα με αφορμή μια δουλειά αλλά έμεινα μετά 1,5 χρόνο» αποκάλυψε η Μαρίνα Καλογήρου.

«Αυτό που με τρομάζει, όπως όλους τους γονείς, είναι το διαδίκτυο, η οθόνη. Τα παιδιά δε ζουν πια» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Πήγαινα στην Τρίτη Λυκείου όταν έκανα την πρώτη μου δουλειά, το 1996 στο “Λόγω Τιμής”… Δε με αναγνωρίζουν στον δρόμο… Όταν έπαιζα την Έλλη Λαμπέτη, είχαμε μια πρεμιέρα για τη σειρά, είχαν στρώσει ένα κόκκινο χαλί με κάμερες. Εγώ τότε δεν ήξερα καθόλου να πλασάρω τον εαυτό μου, να ντύνομαι ωραία, ήμουν σαν κοριτσάκι, είχα πάει με ένα τζινάκι και ένα μπλουζάκι, ό,τι να ναι. Λέω, “είμαι η πρωταγωνίστρια, αν περάσω από εκεί θα με σταματήσουν όλοι” και λέω, “κοίτα κάτω και πέρνα”. Δε με κατάλαβε κανείς.

Τότε είχα βάλει και σαν όρο στο συμβόλαιό μου να μη δώσω καμία συνέντευξη. Ένιωθα μια τεράστια ευθύνη. Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να την αισθανθώ και να παίξω…» ανέφερε επίσης η Μαρίνα Καλογήρου.

Περισσότερα Εδω