Με πολύ γοργό βήμα έφυγε από το δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας που παρέστη στη δίκη του.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της περιβόητης δίκης, ο ηθοποιός φυγαδεύτηκε από τις αστυνομικές Αρχές ώστε να γίνει η μεταγωγή του και πάλι στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο σημείο…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριζε το τελευταίο διάστημα ότι ο εντολέας του έχει πρόβλημα υγείας, που τον δυσκολεύει στο περπάτημα. Μάλιστα, χθες, παρακάλεσε μέσα από το Mega στους αστυνομικούς να τον ανεβάσουν στον τρίτο όροφο με ασανσέρ.

«Θα ήθελα δημόσια να κάνω μια παράκληση, εάν μας ακούει κάποιος από την ηγεσία της αστυνομίας, να ανέβει ο κ. Φιλιππίδης στον χώρο της δίκης με ασανσέρ, δεν μπορεί να ανέβει τρεις ορόφους σκαλοπάτια και να μην τον πηγαίνουν γρήγορα. Θα στέκεται στα πόδια του και θα δώσει τον μεγάλο αγώνα να αποδείξει την αθωότητά του, να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του και τρίτο και σπουδαιότερο την ελευθερία του» είπε χαρακτηριστικά.

φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Περισσότερα Εδω