Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor, η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και τη μπούλινγκ που εξακολουθεί να δέχεται λόγω της καταγωγής της.

«Θεωρώ πως το Survivor είναι λίγο σαν να είναι στη φύση μου γιατί λόγω καταγωγής όλες αυτές τις συνθήκες τις έχω περάσει από πάρα πολύ μικρή. Δεν είχα σκεφτεί καθόλου να πάω. Δήλωσα συμμετοχή, είχα κάποια προβλήματα προσωπικά, και ξαφνικά με κάλεσαν για casting, κι έτσι έφτασα εκεί που έφτασα. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα είχα κάποια προσωπικά προβλήματα που δεν ήθελα να δείξω… Αυτά τα προβλήματα δε με άφησαν να συνεχίσω και αποφάσισα να αποχωρήσω οπότε δε μπόρεσα να δείξω αυτό που πραγματικά είμαι.

Δε μπορώ να πω ότι κάποιες φορές δε με στεναχωρούν τα σχόλια του κόσμου κι αυτός ο ρατσισμός… Αν δεν ξέρεις τα βιώματά μου, δε ξέρεις τι έχω περάσει, γιατί να με κρίνεις; Υπήρχε ρατσισμός και υπάρχει ακόμα και τώρα. Και τώρα που βγήκα από το Survivor υπήρχαν αρκετοί ρατσιστές που μιλούσαν για την καταγωγή μου» ανέφερε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Μπήκα στο χώρο του μόντελινγκ με πάρα πολλή αγάπη και στην ουσία μου έκοψαν τα φτερά άτομα που είναι επαγγελματίες σε αυτόν τον χώρο. Πέρασα 1,5 χρόνο με κρίσεις πανικού και κρίσεις άγχους. Άλλαξα τρία πρακτορεία γιατί δε με βοήθησαν όσο θα έπρεπε. Αν γινόταν να μην είχα μπει σε αυτό το χώρο, ίσως να μην έμπαινα ποτέ. Αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία να πάω στο GNTM θα πήγαινα. Από τους κριτές δε με βοήθησε κανένας. Κανένας… Προσπαθώ μόνη μου να βοηθήσω τον εαυτό μου» είπε στη συνέχεια το νεαρό μοντέλο.

Περισσότερα Εδω