Οι εικόνες «κλωτσάνε» και έχουν σχολιαστεί από πολλούς Λαρισαίους που τυγχάνει τις τελευταίες ημέρες να διέρχονται από ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Ηπείρου.

Δύο άτομα, μπορεί και τρία σύμφωνα με τις μαρτυρίες, που πιθανότατα αποτελούν παρεάκι, αποφάσισαν να περνούν τα μεσημέρια τους (τουλάχιστον αυτή την ώρα της ημέρας εθεάθησαν) στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου. Έχουν εγκατασταθεί λοιπόν κυρίως στον μαρμάρινο περίγυρο έχοντας απλώσει όλο το… σετ φαγητού και ύπνου, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, χρησιμοποιούν ακόμη και τα πόμολα των πορτών της εκκλησίας για κρεμάστρες, είτε στα παγκάκια στον προαύλιο χώρο.

Σαν… κατασκήνωση στην πόλη από ενήλικους δηλαδή και προφανέστατα αυτές οι εικόνες δεν μας τιμούν. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για άστεγοους καθώς δεν φέρουν τα χαρακτηριστικά τους, δεν κουβαλούν την πραμάτεια τους, παραμόνο τα… κομφόρ για έναν γρήγορο μεσημεριανό ύπνο στον (όσο γίνεται) δροσερό μαρμάρινο χώρο εξωτερικά του Ιερού Ναού. Όπως να να’ χει οι ιθύνοντες θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος το συντομότερο.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω