Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 26/9 ο Πάνος Μουζουράκης προκειμένου να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου μετά τις κατηγορίες σε βάρος του, μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, εκφράζοντας τη σιγουριά για την αθωότητα του δημιουργού της «Κιβωτού του κόσμου».

«Με όλα αυτά τα πράγματα τα οποία ειπώθηκαν, και από τις πάρα πολλές πλευρές που του επιτέθηκαν, μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο. Πρώτον, γιατί δεν πιστεύει κανένα κύτταρο του σώματός μου ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είχε εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Όλα τα υπόλοιπα για τα οποία κατηγορήθηκαν, βίλες, χρήματα κτλ, έχει αποδειχθεί ότι δεν ήταν έτσι.

Κάποια άρθρα τα οποία είχαν γραφτεί, και συμπεριλάμβαναν κι εμένα σαν επώνυμο τραγουδιστή που πήγε και τραγούδησε σε έναν γάμο και τα λεφτά της Κιβωτού που προσφέρνουν οι άνθρωποι τα παίρνουν οι επώνυμοι τραγουδιστές, που εννοείται πήγα αφιλοκερδώς. Ήξερα το ένστικτό μου ότι αυτά που διάβαζα δεν ήταν αλήθεια» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, είμαι ένας άνθρωπος που αμφιβάλλει πολύ για την άποψή του. Αυτή τη φορά σκέφτηκα ότι θα πρέπει να δούμε την ιστορία. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται, και με τον Άγιο Νεκτάριο και πολλά άλλα παραδείγματα στην ιστορία μας, ότι πρέπει να υπάρξει μια σταύρωση για να υπάρξει ανάσταση. 

Για να υπάρξει σταύρωση πρέπει να υπάρξουν Ιούδες. Από εκεί και πέρα, οι αμφιβολίες είναι θεμιτές. Ακόμη και ο Άγιος Πέτρος αρνήθηκε τρεις φορές τον Χριστό. Εμένα ο εγκέφαλός μου αφήνει πάντα ένα περιθώριο αμφιβολίας, αυτή τη φορά μιλάει η καρδιά μου και η καρδιά μου δεν έχει καμία αμφιβολία. Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια έχουμε μιλήσει 3-4 φορές, γιατί δε θέλω και να ενοχλώ. Ήθελα απλά να σιγουρευτώ ότι είναι καλά, και να πάρω τη συμβουλή του» πρόσθεσε.

«Ο πατέρας Αντώνιος με βοήθησε να ξαναξεκινήσει η πίστη μου και προς τον Θεό και τον άνθρωπο. Αν αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια κάτι από όλα αυτά, θα αποδομηθεί ένα σοβαρό μέρος της δικής μου πραγματικότητας. Δε θα αποδειχθεί όμως, οπότε…» κατέληξε ο Πάνος Μουζουράκης.

Περισσότερα Εδω