Δεν λέει να κοπάσει ο θρήνος στο Στεφανοβίκειο από τις διαδοχικές απώλειες δημοτών, που «έφυγαν» πρόωρα και απροσδόκητα, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στο χωριό.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών το χωριό ξαναντύθηκε στα «μαύρα», πενθώντας αυτή τη φορά την απώλεια ενός 40χρονου, από αιφνίδιο θάνατο.

Πρόκειται για τον Απόστολο Σαλαγά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Λάρισα, από φιλικό πρόσωπο που τον αναζητούσε και ανησύχησε. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε εργοστάσιο στη Λάρισα και διέμενε εκεί, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο φρόντιζε να βρίσκεται κοντά στους δικούς του στο Στεφανοβίκειο.

Η νεκροψία- νεκροτομή που έγινε χθες στη Λάρισα «έδειξε» ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, άγνωστο για ποιο λόγο και έτσι άφησε την τελευταία του πνοή, μόνος στο σπίτι που διέμενε.

Το άγγελμα του θανάτου του έπεσε σα «βόμβα» στο χωριό. Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι «έφυγε» για πάντα στην πιο δημιουργική ηλικία. Επρόκειτο για έναν πολύ πρόσχαρο και καλοσυνάτο παλληκάρι. Παλαιότερα μαζί με τον πατέρα του διατηρούσαν επιχείρηση κατασκευής και συντήρησης αντλιών.

Χθες το απόγευμα οι οικείοι του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και όλο το χωριό τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, συντετριμμένοι για τον πρόωρο θάνατό του.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από λίγες μέρες «έφυγε» μία ακόμη κάτοικος του Στεφανοβικείου, μόλις 52 χρόνων, η οποία υπέστη ανακοπή και πέθανε στη Θάσο, όπου βρισκόταν για να εργαστεί για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πηγή: taxydromos.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω