«Και από εδώ, από την Ελασσόνα, που παραδοσιακά εμπιστεύεται και στηρίζει την παράταξή μας, όπως κι εμένα προσωπικά, σας καλώ να γεμίσετε με γαλάζια ψηφοδέλτια την κάλπη της Κυριακής. Για να συνεχίσουμε μαζί, σταθερά, τολμηρά, μπροστά για την Ελλάδα της προοπτικής, που πατάει γερά στα πόδια της, με σιγουριά και στόχους. Για την Ελλάδα της παραγωγής, που δίνει αξία στον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, το νέο που χτίζει τα όνειρά του».

Το σύνθημα της νίκης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, έδωσε από την Ελασσόνα, ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, τονίζοντας:

«Θέλουμε να βλέπουμε τα χωριά μας ζωντανά, με νέους ανθρώπους. Θέλουμε να υπάρχουν καλές δουλειές, που να αμείβονται όπως τους αξίζει. Από την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ξεκινάμε την εφαρμογή του προγράμματός μας, για καλύτερο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, περαιτέρω θωράκιση των συνόρων μας, λιγότερες ανισότητες, καλύτερους μισθούς και συντάξεις.

Μειώσαμε ήδη την ανεργία κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες την προηγούμενη τετραετία και δημιουργήσαμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας. Στόχος, η μείωση της ανεργίας κάτω από 10% το 2025 και από 8% το 2027. Θεσπίζουμε μόνιμο πρόγραμμα 10.000 νέων θέσεων εργασίας κάθε έτος για νέους έως 29 ετών, με ελάχιστη ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία και κάλυψη 50% του κόστους των ασφαλιστικών εισφορών για 6 μήνες, για κάθε νέα πρόσληψη. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας κατάρτιση 700.000 ανέργων και εργαζομένων σε δεξιότητες με υψηλή ζήτηση».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα στήριξης του πρωτογενούς τομέα, με τομές και μεταρρυθμίσεις, που θα τον καταστήσουν πρωταγωνιστή εντός και εκτός συνόρων, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όπως έχω επισημάνει πολλές φορές, ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος θα είναι οι συνοδοιπόροι μας στην πορεία της ανάπτυξης. Σεβόμαστε το μόχθο τους και τους ευχαριστούμε, γιατί αυτοί πάνε τον τόπο μας μπροστά. Στόχος μας, η αύξηση του αριθμού των κατ’ επάγγελμα νέων αγροτών κατά 60.000 μέχρι το 2027 και η οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Επιστρέφουμε τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο άμεσα και αυξάνουμε τις γεωργικές εκτάσεις για παραγωγή βιολογικών προϊόντων από το 9,1% στο 16,4% το 2027».

«Το μόνο που ζητούμε από εσάς, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα όσα σχεδιάσαμε, είναι να πείτε όχι στον εφησυχασμό και να δώσετε δυναμικό παρών στην κάλπη της Κυριακής. Στις 25 Ιουνίου θα κερδίσουν όλοι οι Έλληνες, δίνοντας ψήφο αυτοδυναμίας στην προκοπή, την ευημερία, την ικανότητα τα λόγια να γίνονται πράξεις. Πάμε να ορθώσουμε την Ελλάδα μας. Πάμε, ενωτικά και δυναμικά για τέταρτη και πέμπτη έδρα στο νομό μας, γιατί το αξίζει», τόνισε ο Χρήστος Κέλλας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω