Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σεβασμό προς τη μνήμη των ηρωικών πεσόντων, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, παρευρέθηκε σήμερα στα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων ηρώων στο χωριό Χάλκη. Σε μία τελετή με έντονο το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας και του πατριωτισμού, ο κ. Καπετάνος βρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση τιμής του δήμου Κιλελέρ και της τοπικής Κοινότητας Χάλκης, τιμώντας τους ηρωικούς προγόνους που αγωνίστηκαν για την πατρίδα και τη δημοκρατία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη θεία λειτουργία, την οποία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενότητας και της πίστης στις αξίες του έθνους μας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου, όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των ηρώων της Χάλκης.

Σε δηλώσεις του, ο Χρήστος Καπετάνος τόνισε: «Είναι χρέος μας να θυμόμαστε και να τιμούμε τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας.

Το μνημείο αυτό στη Χάλκη είναι μια υπενθύμιση της θυσίας και της προσφοράς τους και αποτελεί έναν φάρο μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας.

Ενωμένοι, πρέπει να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αξίες και τα ιδανικά τους, με την ευχή ποτέ ξανά να μην χυθεί αδερφικό αίμα, που είναι η φράση την οποία αναφέρει και η επιγραφή πάνω στο μνημείο.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΤΚ Χάλκης Βασίλη Κωστούλη, για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω