Την Τετάρτη 31 Μάϊου 2023, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ νομού Λάρισας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Απόστολο Σκορδούλη και τον Ταμία Γεώργιο Μπελούλη, επισκέφθηκε το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής, στα πλαίσια της συνεργασίας του Συλλόγου με τον συγκεκριμένο Δήμο.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

“Η συνεργασία ανάμεσα στο Σωματείο και στο Δήμο Μαρκοπούλου, προέκυψε έπειτα από τη δημοσιότητα που έλαβε η δράση της κατασκευής και τοποθέτησης μεταλλι-κών καρδιών ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών σε Στρατόπεδα του Νομού μας. Αντί-στοιχες ευαισθησίες και σκέψεις, υπήρχαν και από αρμοδίους του Δήμου Μαρκόπουλου, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί μας, θέλοντας να κατασκευάσουν κάτι αντίστοιχο.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της κοινωνικής ευαισθησίας του Συλλόγου μας, προσφερθήκαμε να αναλάβουμε την κατασκευή 3 μεταλλικών καρδιών ανακύκλωσης καπακιών, που αυτή τη στιγμή κοσμούν κεντρικά σημεία του συγκεκριμένου Δήμου.

Κατά την συνάντηση της αντιπροσωπείας μας, με τους εκπροσώπους του Δήμου Μαρκόπουλου, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλαχθήκαν αναμνη-στικά δώρα.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί :

  • Τον εξαιρετικό τεχνίτη και Συνάδελφο – μέλος του Σωματείου μας κ. Ευάγ-γελο Δήμου, για την υλοποίηση των κατασκευών στον ελεύθερο χρόνο του.
  • Την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολι-τισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής κ. Μένη Βαμποράκη, για την πρωτοβουλία της κατασκευής των μεταλλικών καρδιών.
  • Το προσωπικό του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Μαρκόπουλου και ιδιαίτε-ρα τις κ. Φώφη Τζώρτζη, Ελένη Τσατσαρώνη, Κατερίνα Τσιάβου και τον κ. Νίκο Ράπτη τόσο για την μεταξύ μας συνεργασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο και για την άψο-γη φιλοξενία και θερμή υποδοχή, που παρείχαν στην αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας.

Όλα τα παραπάνω, είναι η απόδειξη ότι παρόλο που είμαστε ένα Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, η διάθεση και η θέληση για κοινωνική προσφορά και αλλη-λεγγύη προς τον Συνάνθρωπο, ξεπερνά τα στενά όρια των χώρων εργασίας μας και στην περίπτωσή μας βρίσκει απόλυτη εφαρμογή το ρητό : «Θέλειν εστί δύνασθαι» «Εάν θέλεις, μπορείς – Η θέληση είναι δύναμη»”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω