Ο Γιώργος Τσαλίκης με τους συνεργάτες του, έκαναν μία διαφορετική περιοδεία στην Αμερική που περιλάμβανε και την πρώτη εμφάνιση Έλληνα καλλιτέχνη στις Μπαχάμες.

Η αρχή έγινε από το Ντένβερ, στο Νάσβιλ όπου τραγούδησε για δεύτερη φορά για την National Hellenic Society με πανίσχυρους Έλληνες της Αμερικής από όλες τις πολιτείες που κάθε χρόνο συγκεντρώνονται και πραγματεύονται ένα θέμα που αφορά την Ελλάδα – φέτος ήταν η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα – και βραβεύουν επιφανείς συνανθρώπους μας.


Φέτος η βράβευση ήταν στον παραγωγό-θρύλο Desmond Child και στην Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Melina Kanakarides.

Στις Μπαχάμες ήταν η πρώτη εμφάνιση Έλληνα καλλιτέχνη στη συγκεκριμένη χώρα, σε μία βραδιά σε έναν υπέροχο χώρο ειδικά διαμορφωμένο, με χορευτές και διάφορα acts που πλαισίωσαν τον Γιώργο, υπό τον τίτλο “Mykonos night”.

Η απόλυτη επιτυχία και η δημοσιότητα του συγκεκριμένου event κίνησε το ενδιαφέρον και του πρωθυπουργού της χώρας αλλά και του δημάρχου του Nassau, της πρωτεύουσας της χώρας και ο δημοφιλής καλλιτέχνης προσκλήθηκε να εμφανιστεί ξανά μέσα στη χρονιά και να του δώσουν τιμητικά το κλειδί της πόλης, καθώς έκανε την πρώτη international μουσική εκδήλωση που «ένωσε» τοσο πολύ τους Έλληνες με τους κατοίκους της χώρας.

Ακολούθησε η εκδήλωση στην Βιρτζίνια όπου στην βραδιά εμφανίστηκε σαν guest η φίλη του Γιώργου, Καλομοιρα, ενώ το άκρως πετυχημένο φινάλε της περιοδείας έγινε στο Salt Lake City όπου ο Γιώργος Τσαλίκης τραγούδησε για τα 100 χρόνια της μητρόπολης της Αγίας Τριάδας, σε μια χλιδάτη βραδιά στο Grand America hotel την οποια τίμησαν περισσότεροι από 1000 Έλληνες με την παρουσία του Κυβερνήτη και του Μητροπολίτη Αμερικής.

Η άκρως επιτυχημένη «διαφορετική» περιοδεία του Γιώργου Τσαλικη περιελάμβανε στα πλαίσια της χαλάρωσης και μια βόλτα στη Graceland στο Σπιτι του τεράστιου Elvis Presley από όπου ο αγαπητός τραγουδιστής χάρισε υπέροχες εικόνες μέσα από το Instagram του.

Αυτές οι μέρες βρίσκουν τον τραγουδιστή σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του με τον Σταμάτη Γονίδη στο ROX, έναν καινούργιο χώρο στην Αθήνα. Μαζί τους και η Μαριάντα Πιερίδη η οποία μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή.

Την ίδια ώρα, το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη, που κυκλοφορεί από την Panik Records, με τίτλο «Παραμιλάς» σκίζει στο YouTube, την ώρα που ο ίδιος είναι ήδη στο στούντιο για τα επόμενα μουσικά projects του

Περισσότερα Εδω