Σήμερα (29/10), στις 21:00, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ και έχει ως στόχο να παραμείνει αήττητος στο «σπίτι» του και να κάνει το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα».

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής για την Euroleague, πέφτει σήμερα στο ΟΑΚΑ, με τους πράσινους να έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από τη σπουδαία τους επικράτηση κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, την Αναντολού Εφές.

Από την άλλη μεριά και η Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο έρχεται στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει νωρίτερα, στις 19:00, με την Ούνικς Καζάν να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία, ωστόσο θα παραταχθεί χωρίς τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς.

Μία ώρα αργότερα, στις 20:00, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ φιλοξενεί την Μπασκόνια σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Οι Ρώσοι για άλλο ένα παιχνίδι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σαμπάζ Νέιπιερ, ενώ για τους Βάσκους θα παραμείνουν εκτός οι Ρόκας Γκιεντράιτις, Άλεκ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε.

Στις 20:30, η Αναντολού Εφές ψάχνει μια αντίδραση μετά τη βαριά της ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και θέλει να τη βρει σήμερα κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Τούρκοι δεν θα έχουν τους Τζέιμς Άντερσον και Ντόγκους Νταλμπάι, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Μπράιαντ Ντάνστον και Βασίλιε Μίτσιτς. Η Ζάλγκιρις θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζοφρέ Λοβέρν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Εμάνουελ Μούντιεϊ.

Τέλος, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής κλείνει με το παιχνίδι της Μονακό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Oι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Λίο Βέστερμαν, Μπροκ Μότουμ και Γουίλ Τόμας, ενώ οι Ρώσοι δεν υπολογίζουν στους Νίκολα Μιλουτίνοβ, Τορνίκε Σενγκέλια και Μάριους Γκριγκόνις.

Το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Euroleague:

19:00 Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης

20:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Μπασκόνια

20:30 Αναντολού Εφές – Ζαλγκίρις Κάουνας

21:00 Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

21:00 Παναθηναϊκός- Βιλερμπάν 

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω