Η πρώτη φετινή «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague ολοκληρώνεται σήμερα (15/10) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 21:00 στο ΣΕΦ την Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ μια ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ.

Η 4η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται με ακόμα τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στις 20:00, η Μονακό φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Οι Γάλλοι, παρά την προσπάθειά τους κόντρα στη Ρεάλ, ηττήθηκαν και κυνηγούν την «έκπληξη» κόντρα στους Καταλανούς. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Άλεξ Αμπρίνες και Σερτάκ Σανλί.

Την ίδια ώρα στη Ρωσία, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μάριους Γκριγκόνις και Τόκο Σενγκέλια. Υπενθυμίζουμε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ρώσων, ο Κένεθ Φαρίντ δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση. Από την άλλη μεριά, οι Σέρβοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Άαρον Γουάιτ και τον Μπράνκο Λάζιτς, ενώ ο Μάικ Τσίρμπες θα απουσιάζει επίσης λόγω κορονοϊού.

Στις 21:30, η Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχτεί την Αναντολού Εφές σε ένα ματς που τραβάει τα βλέμματα. Ο τραυματίας Τρόι Ντάνιελς παραμένει εκτός για την Αρμάνι, ενώ οι Τούρκοι δεν υπολογίζουν στους Κρούνοσλαβ Σιμόν και Μπουγκραχάν Τουντσέρ.

Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Εuroleague:

20:00 Μονακό – Μπαρτσελόνα

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας

21:00 Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας

21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω