Η Δάφνη Καραβοκύρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και την Χριστίνα Βουδούρη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα sex podcasts της και το πώς της ήρθε η ιδέα, για το φλερτ αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει κάτι τηλεοπτικό.

«Χρειαζόμουν κάτι ξεσηκωτικό, κάτι δημιουργικό, κάτι πρωτοποριακό θα έλεγα. Και ένιωθα μια ανησυχία ερωτική. Και λέω θέλω να μιλήσω για το σεξ. Στην αρχή μου είχαν κοπεί τα πόδια. Όχι για τι θα πουν οι δικοί μου, αλλά για το τι θα πω εγώ στον εαυτό μου, βλέποντάς με σε αυτό το περιεχόμενο. Ο μπαμπάς μου είναι ο μεγαλύτερος φαν μου, μού λέει πως δεν πρέπει να γελάω τόσο. Ξέρω πως έχει ενδιαφερθεί η τηλεόραση για το sex podcast, αλλά πρέπει να δούμε τους όρους. Και δεν λέω στα οικονομικά. Αλλά στο τι θα μείνει και τι θα φύγει» ανέφερε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Με έχει φλερτάρει καλεσμένος του podcast. Με φλερτάρουν γυναίκες και αυτό μου αρέσει. Αν και είμαι στρέιτ, φυσικά και μου αρέσει. Τις θαυμάζω τις γυναίκες, τις θεωρώ υπέροχα πλάσματα. Μου έστελναν πολλές γυμνές φωτογραφίες στα social και τη μέρα που τις ανέβασα, λέγοντας ότι είναι ποινικό αδίκημα, σταμάτησαν να μου στέλνουν. Θεωρώ ότι το μήνυμα πέρασε», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Η Δάφνη Καραβοκύρη είπε στη συνέχεια: «Αγαπώ την τηλεόραση, θέλω να είμαι κομμάτι της, βρίσκομαι σε συζητήσεις για του χρόνου. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Φαίη, είναι από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους της τηλεόρασης».

«Έχω βιώσει στο παρελθόν λεκτική και ψυχολογική βία που θεωρώ ότι είναι από τα χειρότερα είδη, γιατί σε τρώει από μέσα. Κι έχω δεχτεί και βία σωματική, πέρασε ξώφαλτσα και ευτυχώς τελείωσε. Έμεινα εκεί, δεν έφυγα αμέσως. Και εκεί ήταν που με έκανε να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία και να πω στη γυναίκα αυτή ότι εγώ θέλω να φύγω, πώς να το κάνω; Μέσα σε δύο εβδομάδες χώρισα».

Περισσότερα Εδω