Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ΑΤ Σκιάθου με την αρχή του ξετυλίγματος του κουβαριού σοβαρής υπόθεσης ναρκωτικών με διακινητές απο το νησί της Σκιάθου. Η Εμπειρία του νέου διοικητή του τμήματος Σκιάθου ο οποίος εχει μεγάλη εμπειρία με την υπηρέτησή του στο ηλεκτρονικό έγκλημα στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μονάδες δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας δεν τον άφησε αδιάφορο σε ένα γνωστό σε όλους θέμα την διακίνηση σκληρών ναρκωτικών ουσιών ιδίως απο πρόσωπα που δραστηριοπουνται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε συνεργασία με το τμημα ναρκωτικών του Βόλου άρχισε η εξάρθρωση του κυκλώματος με την σύλληψη 4 ατόμων πρός το παρών .Οι δύο απο τους συλληφθέντες μετα την απολογία τους στον Εισαγγελέα Βόλου αφέθηκαν ελεύθεροι μιας και δε προέκυψε η συμμετοχή τους στην οργάνωση και έλαβαν ρητή δικάσιμο για την κατηγορία της χρλήσης και κατοχής που είναι πλημμελιματικού  χαρακτήρα. Οι άλλοι δύο παρουσιαστούν την Τριτη στον Ανακριτή αντιμετωπίζοντας κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μέχρι τότε θα κρατηθούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και οι τέσσερις είχαν μπει στο στόχαστρο των αρχών το τελευταίο 20ήμερο, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου να παρακολουθούν τις κινήσεις τους. Προχθές από το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί επιχείρηση, με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Έγιναν έρευνες σε έξι σπίτια και σε καφέ -μπαρ του νησιού, και σε τέσσερα σημεία βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών. Οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν κάποια αντίσταση, ενώ υπέδειξαν στους αστυνομικούς πού φύλασσαν τις ουσίες. Οι τέσσερις άνδρες, μόνιμοι κάτοικοι Σκιάθου, φέρονται να μην έχουν σχέση μεταξύ τους και γι’ αυτό τον λόγο δεν τους ασκήθηκε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς δεν προέκυψε ότι είχαν αναπτύξει τέτοια δράση. Οι δύο φέρονται ως μέτοχοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ οι υπόλοιποι φέρονται να εργάζονται ως ιδιωτικοί υπάλληλοι σε επιχειρήσεις του νησιού.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 48,8 γραμμαρίων, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 30,4 γραμμαρίων, 3 ζυγαριές, 6 τρίφτες, 600 άδειες πλαστικές συσκευασίες, ένα ρολόι χειρός, ένα χρηματοκιβώτιο, όπου περιείχε 15.315 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες SIM και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης.

 

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω