Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι»

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την αλλαγή συμπεριφοράς που είδε αλλά και για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Πολλή έπαρση ο Βασάλος. Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν ήρθε η οικογένεια! Εγώ το λέω με το αθώο μου μυαλό. Ήταν σαν να του είπε “μαζέψου. Μην είσαι τόσο ειρωνικός”.

Το προηγούμενο βράδυ είχα ένα feeling ότι η μητέρα μου ήταν κοντά μου. Την είδα στο όνειρό μου και την επόμενη μέρα, κατεβαίνει, δεν έβλεπα τίποτα. Μόνο τη μητέρα μου! Έχω κόλλημα με τη μητέρα μου. Είναι άλλη φάση, είναι κουλ τυπάκι. Ο Βασάλος είπε “Τι φάση;”. Είχε κάτσει, είχε κάνει και πόζα. Όταν ήρθε ο πατέρας του Σάκη, η Μαριαλένα δεν πήγε να χαιρετήσει» τόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

«Off κάμερα έπαιζαν πολλά. Μην βλέπεις κάποιους χαρακτήρες να κάνουν ριάλιτι με συγκεκριμένους παίκτες. Εγώ με τον Πρίαμο εκτός κάμερας έκανα πολλή παρέα ενώ μπροστά από τις κάμερες δεν ερχόταν μαζί μας. Το κάνει γιατί θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και δεν έχει βγει υποψήφιος ποτέ.

Μίλησα λίγο με την Ελευθερία, μου είπε εκεί τα δικά της, είχε κάποια παράπονα. Μου είχε στείλει και η Καρολίνα αλλά δεν έχω προλάβει να τη δω. Δεν μου είπε να μεταφέρω κάτι σε κάποια από τις δύο, ο Μάριος. Τίποτα αυτός!» αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

Περισσότερα Εδω