Η Dat Lilly έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσα από το κανάλι της στο youtube.

H 33χρονη youtuber μετρά πάνω από 500 χιλιάδες συνδρομητές στην δημοφιλή πλατφόρμα, σχεδόν 400 χιλιάδες ακόλουθους στο Tik Tok ενώ έχει και τη δική της εκπομπή στο μουσικό κανάλι Mad. Η Dat Lilly τα τελευταία χρόνια συμμετέχει και στην παρουσίαση των Mad VMA αλλά και του Colourday Festival.

Η ίδια είχε συγκινήσει το κοινό με την εξομολόγηση για τη ζωή της στο ορφανοτροφείο και τις δύσκολες σχέσεις με τους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή, ενώ έχει απασχολήσει και με την προσωπική της ζωή αφού μετά τον χωρισμό από τον Dee, με τον οποίο έχτισαν μαζί το youtube κανάλι της, είχε εννοηθεί στα social media ότι ήταν σε σχέση με μια άλλη γνωστή instagrammer.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο, η Dat Lilly δηλώνει και πάλι ερωτευμένη χωρίς να το κρύβει αφού οι αναρτήσεις με τον νέο της σύντροφο είναι πολλές.

Στο σήμερα, η Dat Lilly είναι μελαχρινή με αρκετά τατουάζ, έντονα χείλη και μεγάλο στήθος. Η εικόνα της διαφέρει αρκετά από αυτή που είχε κάποια χρόνια πριν. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου, στο παρελθόν η Dat Lilly είχε πειραματιστεί με το χρώμα των μαλλιών της αρκετές φορές, δεν είχε τατουάζ, ούτε τόσο έντονα χείλη. Το στήθος της επίσης ήταν σχεδόν ανύπαρκτο ενώ παρατηρείται και μια μικρή διαφορά στη μύτη της. 

Περισσότερα Εδω