Το ζήτημα των χρόνιων προβλημάτων και ελλείψεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚΛ συζητήθηκε στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, που έλαβε χώρα σήμερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον χώρο του Διοικητηρίου στη Λάρισα, έπειτα από επερώτηση που είχε τεθεί από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

«Η πόλη διαθέτει μεν ένα κολυμβητήριο, που όμως δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των χιλιάδων αθλούμενων. Το ίδιο ισχύει και για τις εγκαταστάσεις του ΣΕΓΑΣ», ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, κ. Τάσος Τσιαπλές, θέτοντας ερωτήματα για το ποιες ενέργειες πρόκειται να κάνει η περιφερειακή αρχή για τη βελτίωσή αυτών.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, αναφέρθηκε σε πληροφορίες που υπάρχουν από τις σχετικές υπηρεσίες αναφορικά με τη δημιουργία καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου είτε στη θέση του ΕΑΚΛ, αφού αυτό κατεδαφιστεί, είτε σε νέα θέση στη Γιάννουλη, ενώ όπως εξήγησε, αναμένονται πιο σαφείς απαντήσεις στα μέσα Σεπτεμβρίου από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω