Σε συγκινησιακό κλίμα και παρουσία ακαδημαϊκών, τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρέλαβε επισήμως ο κ. Νικόλαος Η. Μαδιάς, καθηγητής Παθολογίας και διευθυντής του Τμήματος Παθολογίας του Caritas St. Elizabeth’s Medical Center του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

Η απόδοση του τίτλου πραγματοποιήθηκε σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης, στην προγραμματισμένη τελετή αναγόρευσης, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» στη Βιόπολη Λάρισας.

Η τελετή ξεκίνησε με προσφώνηση του καθηγητή Νικολάου Η. Μαδιά από τον νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και καθηγητή Χαράλαμπο Δ. Μπιλλίνη. Ακολούθησε ο έπαινος προς τον τιμώμενο καθηγητή από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας και καθηγητή Ιωάννη Λ. Στεφανίδη. Έπειτα, έγινε ανάγνωση της εισήγησης, του ψηφίσματος και της αναγόρευσης, καθώς και η επίδοση των τίτλων και του επιτηβεννίου από τον πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής και καθηγητή Θεόφιλο Σ. Καραχάλιο. Τέλος, η τελετή ολοκληρώθηκε με ομιλία του κ. Μαδιά με θέμα: «Modern management of advanced rectal cancer».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες – βίντεο: Βαγγέλης Χαντζηκωνσταντίνου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω