Προσδοκίες για μία Λάρισα περισσότερο εξωστρεφή, έτοιμη να δώσει «καινούρια πράγματα» στον χώρο του πολιτισμού, με κορωνίδα την ολοκλήρωση του Αρχαίου Θεάτρου το 2025, γεννά η εκτίμηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων Θωμά Ρετσιάνη.

Η συζήτηση μαζί του έγινε στην κοίτη του Πηνειού, προχθές Παρασκευή, τελευταία ημέρα του ομώνυμου Φεστιβάλ που φέτος έφερε χιλιάδες Λαρισαίους και μη, δίπλα στα νερά του.

«Θα δούμε καινούρια πράγματα… Υπάρχει ένα συνολικό σχέδιο με στόχους βραχυπρόθεσμους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους. Τα μακρόπνοα σχέδια θα στηριχθούν στα μεγάλα μνημεία και στα μεγάλα τοπόσημα» εξηγεί μιλώντας στο onlarissa.gr.

Ο κ. Ρετσιάνης εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μεγάλη συμμετοχή στις δράσεις και εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πηνειού, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος σχολιάζει για το Larissa Coffee Show πως «ο κόσμος το αποδέχθηκε, το αγκάλιασε. Είδαμε και τη συμμετοχή του και την καλή του διάθεση…».

Μόλις έξι μήνες μετά την έναρξη της νέας πενταετούς θητείας, βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον και πιστεύει πως «η Λάρισα δεν είναι πλέον μία πόλη που μπορεί να κάνει μόνον κάτι. Μπορούμε να προσθέτουμε πράγματα χωρίς να αφαιρούμε από τα υπόλοιπα. Αυτό δίνει μία συνολικότερη εικόνα της πόλης η οποία πλέον προχωράει πιο μπροστά… Να ενισχύσουμε μέσα από πολιτιστικές δράσεις, αθλητικές δραστηριότητες και διάφορα events, μία εικόνα της πόλης που δείχνει μία εξωστρέφεια και μία δυναμική παρουσία, προσελκύοντας επισκέπτες και το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στον Απόστολο Ράιδο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω