Ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, παρευρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη των αστυνομικών, που τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, παρουσία πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών. Η εορτή του Αγίου Αρτεμίου αποτελεί σημαντική στιγμή για το αστυνομικό σώμα και την τοπική κοινωνία, τονίζοντας το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και προσφοράς των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Μανώλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους των αστυνομικών αρχών, συζητώντας ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αστυνομικών υπηρεσιών.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε:
«Η σημερινή ημέρα μάς υπενθυμίζει τη διαρκή προσφορά των αστυνομικών που με αφοσίωση, επαγγελματισμό και θάρρος εργάζονται ακούραστα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων μας. Η παρουσία μας εδώ, στον εσπερινό του Αγίου Αρτεμίου, αποτελεί ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους. Η συνεργασία του Δήμου μας με τις αστυνομικές αρχές είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική διαχείριση της δημόσιας τάξης και την ασφάλεια των δημοτών μας, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο τους. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά τους και ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο έργο τους.»

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για καλή δύναμη στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι παραμένουν στην υπηρεσία της κοινωνίας, συχνά υπό δύσκολες συνθήκες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω