Με αφορμή την τρίτη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Μαμά-δες» αλλά και την παράσταση «Θείος Βάνιας» που θα πρωταγωνιστεί από 18 Οκτώβρη, η Τζένη Θεωνά μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

«Οι διακοπές είναι σαν το air condition, όταν είναι ανοιχτό δροσίζεσαι πολύ, με το που το κλείνεις, καύσωνας. Με το που περνάνε, είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, έκανα πολύ μεγάλες διακοπές, έκανα πάρα πολλά πράγματα… αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι είμαι μέχρι εδώ» ανέφερε αρχικά η Τζένη Θεωνά. 

«Το ότι πήρα συνέντευξη από τον Δήμο, ήταν μια μεγάλη επιτυχία της εκπομπής. Μου είπε ο αρχισυντάκτης μου, “πάρε δυο δηλώσεις από τον Δήμο, θα έχετε και κάμερα, δηλαδή έλεος”. Είπα στον Δήμο, “σε παρακαλώ, δυο δηλώσεις”. Μετά, του άρεσε. Δεν είναι αυτό επιτυχία της παρουσιάστριας;» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός – παρουσιάστρια.

Όσο για το αν η σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη πέρασε ποτέ κρίση, με αρκετή δόση χιούμορ η Τζένη Θεωνά παραδέχτηκε, «Είμαστε μαζί δέκα χρόνια. Κρίση στη σχέση μας υπήρξε από τον 1ο μέχρι τον 10ο χρόνο. Δεν είναι ποτέ μια παγιωμένη κατάσταση. Συνέχεια υπάρχουν κρίσεις, και υπάρχει και διάρκεια οπότε μάλλον οι κρίσεις δεν είναι αρκετά σοβαρές. Δε θεωρεί κανείς από τους δυο τα πράγματα δεδομένα. Δεν είμαστε παντρεμένοι καν. Είμαστε αυτοί οι άνθρωποι».

Σε άλλο σημείο, η Τζένη Θεωνά μίλησε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί αλλά και για το κλάματα που την έπιασαν όταν άφησε τον γιο της στο νηπιαγωγείο.

«Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε κι άλλο παιδάκι αλλά αισθανόμαστε και πολύ πανικό. Δεν έχουμε αποφασίσει ούτε γι’ αυτό. Ο Αρίωνας λέει, “κι έτσι είμαι καλά, ωραία περνάω”, του αρέσουν όμως και τα αδελφάκια. Μια μέρα έχουμε μπει στο ασανσέρ, είμαι σε άθλια κατάσταση και μου λέει, “έλα πες, έχεις μωρό” και του απαντάω, “όχι Αρίωνα, σουβλάκια έχω” και επέμενε, “όχι, όχι, έχεις μωρό”. Μας λέει καμιά φορά, “θα βάλετε σποράκι;”.

Όταν πήγε φέτος πρώτη μέρα νηπιαγωγείο, έπαθα συντριβή. Οι δασκάλες πρέπει να γέλασαν πάρα πολύ. Ήμουν φαιδρή, να μη καταλαβαίνω, να είμαι με λυγμό, με σπαραγμό. Πάμε τόσα χρόνια στο σχολείο. Δε κατάλαβα τι τσουνάμι ψυχικό με καπέλωσε και ήμουν με το γυαλί στην πόρτα να κλαίω, και να με ρωτάνε οι δασκάλες τι έπαθα. Καταλάβαινα εκείνη την ώρα ότι ήμουν γελοιοδέστατη αλλά δε μπορούσα να το φρενάρω και παραδόθηκα σε αυτό» είπε.

«Τρώω. Έχεις ανάγκη μια γεύση, μια αλλαγή, ένα χάδι ζάχαρης ή και χαστούκι μπορώ να πω. Τρώω ναι. Τρώω πολύ» ανέφερε τέλος η Τζένη Θεωνά.

Περισσότερα Εδω