Για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του την Τετάρτη 18/9 μίλησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σήμερα το πρωί 19/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο γνωστός youtuber περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και τον τρόπο που έπεσε από τη μηχανή του, ενώ όπως είπε σωτήριο στάθηκε το γεγονός ότι φορούσε κράνος και δεν έτρεψε.

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Η μηχανή είναι δική μου. Ήμουν μαζί με τον φίλο μου πάνω στη μηχανή. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μου μύριζαν λάδια και βενζίνη, και μάλιστα το σχολίασα και στον φίλο μου αρκετές φορές. Έβλεπα κάτω στο δρόμο κάποιες λωρίδες πιο σκούρες, αλλά, το ξέχασα, δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή. Σε μια στροφή, που δεν απαιτούσε ιδιαίτερες ικανότητες οδήγησης, βρεθήκαμε κάτω να σερνόμαστε και να φέρνουμε τούμπες» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιαλης.

«Πηγαίναμε με φυσιολογική ταχύτητα. Έτσι κι αλλιώς, εκεί πέρα, και ειδικά με αυτό το σκούτερ, δεν πας για να τρέξεις. Ναι μεν είναι μια διαδρομή που την κάνουν μηχανόβιοι γιατί είναι ωραία, αλλά, με το σκούτερ δε μπορείς να τρέξεις. Φορούσαμε κράνος και οι δυο. Πεταχτήκαμε στο αντίθετο ρεύμα και ένα λεπτό μετά πέρασε αυτοκίνητο, αλλά γενικά ήταν ένας δρόμος που εκείνη την ώρα υπήρχε κινητικότητα με νταλίκες»

«Το λάθος το δικό μου είναι ότι ενώ φορούσα κράνος, δε φορούσα τζάκετ και το κατάλληλο παντελόνι. Αν τα φόραγα δε θα είχα πάθει τα εγκαύματα… Πήγαμε στο νοσοκομείο αμέσως, με τη μηχανή… Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις… Να σας πω την αλήθεια, έχω πέσει άλλη μια φορά από μηχανή, πάλι σε δρόμο με λάδια. Το σκέφτομαι αν θα ξανανέβω. Όταν μου φύγουν τα τραύματα, θεωρώ ότι δε θα είμαι τόσο φοβισμένος» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Περισσότερα Εδω