Στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Alpha, «Άγιος Έρωτας» συνάντησε η κάμερα του Happy Day τη Δανάη Παππά.

Η ηθοποιός που όπως έγινε γνωστό πριν μερικούς μήνες χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, με τις φήμες να τη θέλουν να έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και το πόσο επηρεάζεται από όσα γράφονται για εκείνη.

«Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι το “Α” και το “Ω”. Είναι κινητήριος δύναμη για όλα ο έρωτας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, το νούμερο ένα, να ερωτευτείς πρώτα τον εαυτό σου. Να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να λες “ναι. γουστάρω να περάσω σήμερα τη μέρα μου μαζί σου”» είπε αρχικά η Δανάη Παππά.

«Καλώς ή κακώς θα ασχοληθούν και με την προσωπική σου ζωή, θα χρησιμοποιήσουν το όνομά σου, είτε για τη δημοσιότητα είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, δε πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα και εμένα προσωπικά δε με επηρεάζει τίποτα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει και εκεί που είναι να παρθούν αποφάσεις και τα πράγματα να μπουν στη θέση τους, θα μπούνε. Οπότε, δε με απασχολεί καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω