Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (Ο.Σ.Μ.Ε.), διοργανώνει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:00, στο Ωδείο Αθηνών στην Αίθουσα «Άρης Γαρουφαλής» Απολογιστική Ημερίδα για την Πράξη «Κατάρτιση & Πιστοποίηση Γνώσεων & Δεξιοτήτων εργαζομένων στον Τομέα των Επιβατικών & Εμπορευματικών Χερσαίων Μεταφορών» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κατά τη διάρκεια του έργου υλοποιήθηκε το πρόγραμμα κατάρτισης «Διαχείριση επιβατικού κοινού και οργάνωση μεταφορικού έργου» και δόθηκε η Πιστοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων και δεξιοτήτων στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα προσδοκώμενα οφέλη των καταρτιζόμενων από τη χρήση των νεοαποκτηθέντων – πιστοποιημένων δεξιοτήτων καθώς και τα οφέλη του κλάδου και των τοπικών κοινωνιών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε live την Απολογιστική Ημερίδα στο επίσημο Youtube Κανάλι της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (Ο.Σ.Μ.Ε.)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω