Η Μαριλού Ρεπαπή γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της την Κυριακή 30/6 και με αφορμή την ιδιαίτερη ημέρα, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της.

Η Μαριλού Ρεπαπή παντρεύτηκε στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου με τον επί έξι χρόνια σύντροφό της, τον Γενικό Διευθυντή Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤ1, Νίκος Χριστοφόρου με πολιτικό γάμο.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και το ευτυχές γεγονός είχε γίνει γνωστό τότε μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει στα social media.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει με τα παιδιά του αλλά και με αγαπημένους φίλους και στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαριλού Ρεπαπή έγραψε: 

«Κλείνοντας τα 46, αντί για γενέθλιο απολογισμό θα ποστάρω φωτό από τον γάμο μας που το έχω αμελήσει και σε τελική ανάλυση, τι τον φέραμε τον φωτογράφο! Όπως θα δείτε, έχω στη ζωή μου τα τέσσερα καλύτερα αγόρια στον κόσμο κι έτσι κάθε μέρα είναι και γάμος και γενέθλια και Χριστούγεννα και Πάσχα (καλοκαίρι δεν είναι γιατί ξέρετε πώς αισθάνομαι γι’ αυτό). Οπότε ναι, χρόνια μου πολλά αλλά να ζήσουμε κιόλας!», ανέφερε στη λεζάντα των φωτογραφιών τους.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα και πολλά με τους καλεσμένους τους ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίσαμε τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά, Παύλο Σταματόπουλο και Δέσποινα Καμπούρη.

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω