Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την κρίσιμη αναμέτρηση στον Δήμο Λαρισαίων, ο γνωστός καρδιολόγος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας με την «Λάρισα που μας αξίζει», Παναγιώτης Νταλαμπύρας, μιλά στο onlarissa.gr εφ’ όλης της ύλης.

Για την υποψηφιότητά του, αλλά και για την πρόταση της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου κ. Θανάση Μαμάκου. 

Υποψήφιος με τη «Λάρισα που μας αξίζει»  γιατρέ…  Γιατί;

Γιατί  η Λάρισα χρειάζεται μια επανεκκίνηση  κι ο Θανάσης Μαμάκος είναι ένας νέος  άνθρωπος που  έχει το σχέδιο για να την κάνει. Εμείς είμαστε  εδώ για να ενισχύσουμε  την προσπάθεια του  γιατί  είναι μια προσπάθεια  ειλικρινής  που στελεχώνεται από ανθρώπους  με διαφορετική πολιτική  καταγωγή και απευθύνεται  σε ανθρώπους  όλου του πολιτικού φάσματος. Ανοιχτή σε ιδέες  και προτάσεις,  χωρίς στεγανά και ιδεολογικά δεσμά…

Οι συνιστώσες  του οράματος  του κ. Μαμάκου ποιες είναι;

Είναι τρεις:  η αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων  της καθημερινότητας  (κυκλοφοριακό,  καθαριότητα, έλλειψη  χώρων στάθμευσης)  η πρώτη. Η θωράκιση  της πόλης έναντι  φαινομένων  σαν αυτά  που βιώσαμε  πρόσφατα με την δημιουργία Αντιδημαρχίας Αστικής Ανθεκτικότητας  και κλιματικής αλλαγής η δεύτερη. Και η  εξέλιξη της Λάρισας σ΄ ένα μητροπολιτικό  κέντρο, πρωτοπόρο, καθαρό, έξυπνο και  ψηφιακό… Και το σημαντικότερο όπως τόνισε στην κεντρική προεκλογική μας  ομιλία ο Θανάσης Μαμάκος «δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε αλλά για να  χτίσουμε. Να κρατήσουμε το οτιδήποτε θετικό και να το αναπτύξουμε».

Καλύπτονται  από το πρόγραμμα σας όλα αυτά;

Προφανώς και μάλιστα με εξαντλητικά  αναλυτικό τρόπο  περιγράφονται όλες  οι προτάσεις μας τόσο για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας  όσο και για την διαμόρφωση  ενός μέλλοντος που μας αξίζει και θα κάνουν αξιοβίωτη την πόλη… Πρότυπο μας οι σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις , που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με θάρρος, με έμπνευση  και χωρίς χρονοτριβή…

Ψήφο στον Παναγιώτη Δαλαμπύρα γιατί;

Γιατί  οι γιατροί έχουμε το προνόμιο να κάνουμε σωστές διαγνώσεις  και να προτείνουμε αποτελεσματικές θεραπείες… Και λόγω ειδικότητας,  να ενσκήπτουμε στην καρδιά του κάθε προβλήματος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω