Ο Σ.Π.Α.Κ. Λάρισας είναι ένα σωματείο αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Λάρισας (αρ. 17/2019) και ασχολείται (βάση του καταστατικού του) με την «ηθική, επικοινωνιακή και με κάθε άλλο πρόσφορο, θεμιτό και αθλητικά άμεμπτο μέσο στήριξη, συνδρομή της Ελληνικής Καλαθόσφαιρας και της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας καθώς και με την εν γένει ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) αποφάσισε να οργανώσει μία πανελλήνια ημερίδα εθελοντικής αιμοδοσίας στις 14/06/2023 σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (επισυνάπτεται το αντίστοιχο έγγραφο). Μετά και την επιτυχημένη –από την πλευρά του Σ.Π.ΑΚ. Λάρισας- διοργάνωση του 9ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων-Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών που έγινε στη Λάρισα από 26-28 Μαίου 2023 (υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Κ.) η προαναφερόμενη Ομοσπονδία αποφάσισε να θέσει και την πόλη της Λάρισας ως συμμέτοχο στην πανελλήνια προσπάθεια αιμοδοσίας, ζητώντας την αρωγή του Σ.Π.Α.Κ. Λάρισας για την καλύτερη οργάνωση του εγχειρήματος.

Από την πλευρά του το Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Κ. Λάρισας ζητά τη συμμετοχή σας στη διαδικασία προβολής και ευαισθητοποίησης των μελών σας και του λαρισαϊκού κοινού, ώστε να στεφθεί με επιτυχία η εν λόγω προσπάθεια. Ηδη έχει ενημερωθεί το Πανεπιστημιακό Γ.Ν.Λάρισας και θα διαθέσει κινητή μονάδα αιμοδοσίας την συγκεκριμένη ημερομηνία στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω