Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 21 Ιουνίου η δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φαρσάλων η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη διευθύντρια της Δημοτικής Μουσικής Σχολής κ. Γκέλλυ Ζάμπαλου και την καθηγήτρια μουσικής κ. Αρετή Γκατζώνη.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στους Α, Β και Πάρκο της Χαράς παιδικούς σταθμούς αντίστοιχα. Οι μικροί μαθητές τραγούδησαν με ενθουσιασμό τραγούδια και συμμετείχαν με μεγάλο ζήλο σε μουσικοχορευτικά παιχνίδια και ακούσματα κρατώντας μικρά μουσικά όργανα ή αυτοσχέδιες μαράκες.

Στο τέλος ζωγράφισαν το κλειδί του Σολ που τους δόθηκε σε φωτοτυπία από τις μουσικούς.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσες των παιδικών σταθμών Α και Ρευματιας, ενώ στον Β παιδικό στη σκιερή αυλή σε ένα πανέμορφο χώρο πρασίνου που η διευθύντρια Κρυσταλλία Μήτσιου είχε έξυπνα και πρωτότυπα διαμορφώσει με το προσωπικό της μεράκι σύμφωνα με το μουσικό θέμα.

Πολλά μπράβο στους μαθητές γιατί έδειξαν πως αγαπούν τις μουσικές νότες και δημιουργούν ένα υπέροχο πρωινό!

Η Αντιδήμαρχος παιδικών σταθμών κ. Χρυσούλα Φούφα σε δήλωσή της «ευχαριστεί από καρδιάς τις υπεύθυνες των παιδικών σταθμών κ. Βασιλική Αλεξανδρή, Ευτυχία Αναγνωστοπούλου, Κρυσταλλία Μήτσιου, Κωνσταντίνα Πετροπούλου, Αθηνά Μπαλατσούκα, Οσία Κουτσοπούλου για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία, καθώς και τις άξιες γυναίκες του προσωπικού των παιδικών σταθμών οι οποίες στήριξαν την εκδήλωση με τον δικό τους τρόπο». Επίσης ευχαριστεί τον υπάλληλο του Δήμου Φαρσάλων κ. Βαγγέλη Τσιτσικλή για την πολύτιμη συμβολή του.

Οι δράσεις που αφορούν τις μουσικές περιπλανήσεις στα βήματα των μικρών μαθητών θα συνεχιστούν και τη νέα σχολική χρονιά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω