Ημερίδα με θέμα με θέμα: «Ασφαλίσεις Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων: Ανάλυση και Ανάληψη Ρίσκου, Περιπτώσεις Ζημιών & Αποζημιώσεων» έλαβε χώρα σήμερα, το απόγευμα της Πέμπτης, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου με εισηγητή τον κ. Διονύσιο Μάτσα.

Στο πλαίσιο του θέματος, αναπτύχθηκαν οι εξής ενότητες:

  • Ανάλυση Επικινδυνότητας, Ποσοτικοποίηση Ρίσκου & Κινδύνων
  • Πρόληψη κινδύνων & Περιορισμός Επιπτώσεων
  • Εκτίμηση Μέγιστης Πιθανής Ζημιάς
  • Περιπτώσεις Μελέτης Ζημιών
  • Ορθές Πρακτικές

Κατά την έναρξη της ημερίδας, η πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου ΕΙΑΣ απηύθηναν χαιρετισμό.

Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας, το Επιμελητήριο Λάρισας και το ΕΙΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών).

Λίγα λόγια για τον Διονύσιο Μάτσα

Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με εξειδικευμένες διδακτορικές σπουδές, επί κεφαλής της Διεύθυνσης Underwriting και Ζημιών του Κλάδου Τεχνικών Έργων της Εταιρίας HDI Global. Ο κος Μάτσας διαθέτει διεθνείς παραστάσεις, πολυετή εμπειρία και υψηλή ασφαλιστική εξειδίκευση, τεχνική και επιστημονική αρθρογραφία καθώς και συμμετοχή σε αξιοπρόσεχτα συνέδρια εξειδικευμένου ασφαλιστικού ενδιαφέροντος. Είναι τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών επί θεμάτων Ασφαλίσεων Περιουσίας, Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων, καθώς και νεοφυών καταστροφικών Κινδύνων.

Φωτό: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω