Η μυθοπλασία τη φετινή σεζόν επέστρεψε δυναμικά στην Prime Time ζώνη των καναλιών με πετυχημένους πρωταγωνιστές, να ξεχωρίζουν στους νέους τους ρόλους, τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες, όσο και για το άψογο παρουσιαστικό τους.

Βεντέτες, απαγορευμένοι έρωτες, φόνοι, ζεϊμπέκικα. Δες ποιοι έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού και να συζητηθούν.

 

Στέφανος Μιχαήλ – Άγρια Γη

Ο γοητευτικός ηθοποιός υποδύεται τον Άρη ο οποίος μετά από 28 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στον τόπο του διψώντας για εκδίκηση σε όσους του στέρησαν την οικογένειά του.

Ο Στέφανος Μιχαήλ στην προσωπική του ζωή είναι ζευγάρι με τη χορογράφο Νάταλι Κάτερ:

«Το ότι το πήγαμε αργά και σταθερά, μας βγήκε και σε καλό όσον αφορά στο παιδί. Ο Στέφανος είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, πολύ υπομονετικός, πιστεύω δεν θα υπήρχε ποτέ αυτό το σενάριο», είχε δηλώσει η Νάταλι Κάτερ για τον Στέφανο Μιχαήλ.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης – Παγιδευμένοι

Βασίλης Μίχας – Γη της Ελιάς

Ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά, Γη της Ελιάς όπου και υποδύεται τον Χρήστο, ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική στη Μάνη ξεκινώντας μια νέα ζωή.

Ο Βασίλης Μίχας δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο στην προηγούμενη τηλεοπτική του συνεργασία δίπλα στη Φαίη Ξυλά τα δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι.

Ο ίδιος πάντως σε συνέντευξή του στην εκπομπή Night Out είχε ξεκαθαρίσει: «Με τη Φαίη Ξυλά τα δημοσιεύματα μας ήθελαν ζευγάρι. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας αλλά όχι κάτι παραπάνω. Η χημεία έμεινε στο γυαλί και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίσαμε πολύ cool».

Γιώργος Αμούτζας – Σασμός

Τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τον πρώτο του ρόλο στη σειρά του ANT1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ωστόσο μέσα από τον ρόλο του στη σειρά Σασμός γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως Νικηφόρος.

Ο Γιώργος Αμούτζας στην προσωπική του ζωή δηλώνει «ελεύθερος και ωραίος», αφού πρόσφατα χώρισε από την σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου.

«Ποτέ δεν έκανα ριάλιτι την προσωπική μου ζωή. Για την Έλενα που με ρωτάνε και έρχονται πολύ συγκεκριμένα, έχω πάντα την ίδια απάντηση», δήλωσε λίγους μήνες πριν ο Γιώργος Αμούτζας σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK!

Μιχαήλ Ταμπακάκης – Μαύρο Ρόδο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης φέτος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως «Πέτρος» στην πετυχημένη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο. Η γνωριμία και το φλερτ με τη μοναχή Ελισάβετ.

Ο 27χρονος πρωταγωνιστής της σειράς φημολογείται πως είναι ζευγάρι με την πανέµορφη Σάντυ Χατζηιωάννου, τη γνωστή «Τζένη» από τον «Σασµό».

Φώτης Κάραλης – Γλυκάνισος

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΣΚΑΪ ο οποίος υποδύεται τον Νικήτα, ένα λαϊκό παιδί, ερωτευμένος με την Ανθή.

Ο Φώτης Κάραλης εκτός από ηθοποιός είναι και χορευτής

Περισσότερα Εδω