Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη βάπτιση της κόρης του που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο ατελιέ του Νίκου Αποστολόπουλου προκειμένου να κάνει πρόβα το κοστούμι που θα φορέσει στο μυστήριο, κι εκεί συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες για το μυστήριο.

«Ετοιμαζόμαστε για τη βάπτιση της κόρης μας. Θα γίνει στη Σκιάθο» αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την βάπτιση της κόρης του που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Όποιος έχει παιδιά με καταλαβαίνει. Σίγουρα η πρώτη αίσθηση είναι η ευθύνη που αναλαμβάνεις…Οφείλουμε να είμαστε εκεί για να του δώσουμε αγάπη και να βγει έξω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το καλοκαίρι μένουμε έτσι κι αλλιώς στο νησί…Πρέπει να είμαστε κι εδώ, θα το μοιράσουμε… Η βάπτιση είναι σύντομα, το όνομα δεν είναι κρυφό, θα είναι Ουρανία από τη γιαγιά της και Μαρία από την Παναγία» είπε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε, «Νονός θα είναι ένας ξάδελφός μου και ένας πολύ δικός μου άνθρωπος που γνωρίζει και η Δήμητρα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε ακόμα για το αν πρόκειται να τον δούμε να παρουσιάζει μια εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει, «Η Δήμητρα έχει τη δουλειά της, δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για να κάνουμε μαζί εκπομπή».

«Δε ξέρω ακόμα σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή. Εμείς κοιτάμε να είμαστε εκεί για εκείνη… Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς, όχι μόνο γιατί πρέπει αλλά γιατί μου αρέσει κιόλας. Η Δήμητρα είναι μια πολύ καλή μαμά… Το ότι είναι πάνω από το παιδί και το φροντίζει με αυτό το τρόπο είναι πολύ σημαντικό… Σίγουρα η γέννηση της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο στην ψυχολογία μου και εξομάλυνε οποιαδήποτε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου που χάνει τη μάνα του ή κάποιον άλλο δικό του» ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε και για τον Μάρκο Σεφερλή με τον ίδιο να απαντά, «Έχω δει πολλές φορές τον Μάρκο και έχω συνεργαστεί μαζί του… Ο Μάρκος Σεφερλής αποτυπώνει τη σάτιρα με τον δικό του τρόπο. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο που είναι τόσα χρόνια στο χώρο, με το θέατρό του να είναι πάντα γεμάτο, ένας άνθρωπος που έχει γεμάτο το θέατρο και πίσω από τη σκηνή… Το έργο του με τα παιδιά είναι τεράστιο»

 

Περισσότερα Εδω