Σε ανακοίνωση των Ακηδεμόνευρων Δημοκρατών Καθηγητών Λάρισας για την έγκριση ολιγομελούς Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών Γυμνασίου & Λ.Τ. Τσαριτσάνης αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητές συναδέλφισσες , αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση διαβάσαμε στο τοπικό τύπο ανακοίνωση του Βουλευτή Λάρισας, Χαρακόπουλου Μάξιμου ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η λειτουργία του ολιγομελούς τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών της Β΄ Λυκείου του ιστορικού σχολείου, του Γυμνασίου & Λ.Τ. Τσαριτσάνης. Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η λύση στο πρόβλημα των μαθητών/τριων της Τσαριτσάνης.

Ως παράταξη υποστηρίξαμε με ανακοίνωσή μας στις 29 Σεπτεμβρίου 2024 την έγκριση του ολιγομελούς τμήματος Ανθρωπιστικών σπουδών Β΄ Λυκείου του Γυμνασίου & Λ.Τ. Τσαριτσάνης για την ιστορικότητα του σχολείου και για την διευκόλυνση των μαθητών. Ήμασταν η μόνη συνδικαλιστική παράταξη που υποστήριξε το δίκαιο αίτημα μαθητών/τριων, εκπαιδευτικών, γονέων του σχολείου.

Ευχόμαστε τα αντανακλαστικά των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας να είναι πιο άμεσα, να έχουν καλύτερη πληροφόρηση από την ΔΔΕ Λάρισας, και την ΠΔΕ Λάρισας έτσι ώστε να προλαμβάνονται αστοχίες που προκαλούν εντάσεις και αντιδράσεις.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω