Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της ήταν το φετινό για την Αθηνά Οικονομάκου.

Μπορεί η ηθοποιός να έπρεπε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, λόγω του χωρισμού της από τον πατέρα των παιδιών της, Φίλιππο Μιχόπουλο, την ίδια ώρα όμως, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μπρούνο Τσερέλα και δεν κρύβει τον έρωτά της.

«Πέρασα πολύ ωραία παιδιά. Πολύ ωραία πέρασα. Όλα τα όμορφα μας αλλάζουν. Να είμαστε καλά. Υγεία να έχουμε και να περνάμε ωραία στη ζωή μας. Δε βλέπω τα αρνητικά σχόλια, θεωρώ ότι είναι σε πολύ μικρό ποσοστό. Εγώ την αγάπη εισπράττω τόσο καιρό. Δε θέλω να μιλήσω για κάτι παραπάνω», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Αθηνά Οικονομάκου.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο για να συναντήσει τον αγαπημένο της, ωστόσο, δεν έμεινε για αρκετές ημέρες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το απόγευμα της Τετάρτης 18/9 η Αθηνά Οικονομάκου, με νοσταλγική διάθεση για το καλοκαίρι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Όπως θα δεις και στις εικόνες, η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της ηθοποιού, αφού στις περισσότερες φωτογραφίες, πίσω από τον φακό κρύβεται ο σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα.

Φωτογραφίες: Instagram

Περισσότερα Εδω