Μετά τις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για τον συνήγορο υπεράσπισης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμη Σοφού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ του συζύγου της στο Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή της σύνδεσης με τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος τόνισε ότι τόσο λεπτά θέματα δεν λύνονται από την τηλεόραση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Δεν αντέχω, είπα να μην το πω αλλά θα το πω… Επειδή άκουσα και τη συνέχεια των δηλώσεων στο Live News που δεν κατονόμασε τον Θέμη αλλά είπε ο «δικηγόρος της άλλης πλευράς» και «δεν θα κάνει κανείς καριέρα στην πλάτη μου βγαίνοντας στην τηλεόραση», δηλαδή συγγνώμη είναι ο Θέμης μία προσωπικότητα στον νομικό κόσμο που περιμένει να χρησιμοποιήσει ή να εκμεταλλευτεί μία τέτοια υπόθεση; Είναι από τους λίγους που δεν θέλει να βγαίνει στην τηλεόραση. Ας το πουν οι άλλοι, να μην το πω εγώ που είναι άνδρας μου. Τον παίρνουν από όλες τις εκπομπές κι από όλα τα κανάλια να βγει και δεν βγαίνει… Και μία φορά που βγήκε, ήταν στην αρχή να πει δύο πράγματα».

«Ακούω πολλούς δικηγόρους που λένε ότι ο Θέμης ανέλαβε μία υπόθεση κατά ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους; Δεν είναι μία γυναίκα που έφαγε ξύλο; Από παραδοχή του συζύγου το λέω. Άρα γιατί οι δικηγόροι κατανοούν μόνο την περίπτωση Λύτρα που είναι ένας δικηγόρος που βάλλεται, αλλά από την άλλη η Πολυζωγοπούλου τι είναι; Ταξιθέατρια; Και δεν το λέω προσβλητικά για τις ταξιθέτριες. Ξεσπάω και απαντάω για πράγματα που ακούω όλους αυτούς τους μήνες και με πνίγει το δίκιο μου».

Περισσότερα Εδω