Κανονικά θα λειτουργήσει από την ερχόμενη σχολική χρονιά το νέο Πρότυπο Σχολείο στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου καθώς εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείυ Παιδείας τα απαιτούμενα κτηριακά προγράμματα, ενώ υπεγράφη και από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο η απόφαση της συστέγασης.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του Υπουργείου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια (μπορείτε να τη διαβάσετε όλη εδώ) αναφέρεται στην «έγκριση των Κτηριολογικών Προγραμμάτων του 2ου Γυμνασίου Λάρισας για τη συστέγασή του με δύο τμήματα της Α΄ Τάξης Γυμνασίου του Πρότυπου Γυμνασίου Λάρισας και του 2ου ΓΕ.Λ. Λάρισας για τη συστέγασή του με δύο τμήματα της Α΄ Τάξης Λυκείου του Πρότυπου  ΓΕ.Λ. Λάρισας για το σχολικό έτος 2024-2025».

Αντίστοιχα, η απόφαση του Δημάρχου Λαρισαίων προβλέπει «τη συστέγαση του Πρότυπου Γυμνασίου Λάρισας και δη δύο (2) τμημάτων της Α ́ τάξης του νεοϊδρυθέντος Πρότυπου Γυμνασίου Λάρισας στον χώρο του 2ου Γυμνασίου Λάρισας και τη συστέγαση του Πρότυπου Λυκείου Λάρισας και δη δύο (2) τμημάτων της Α’ τάξης του νεοϊδρυθέντος Πρότυπου Λυκείου Λάρισας στον χώρο του 2ου ΓΕΛ Λάρισας, κατά το πρώτο έτος λειτουργίας αυτών, (σχολ. έτος 2024-2025) για το οποίο ισχύει και η παρούσα απόφαση. Τα προβλεπόμενα από το συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα αφορούν στα ελάχιστα όρια».

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω