Ξεκίνησε το έργο των ασφαλτοστρώσεων στον Βόλο, από τις οδούς που έχει ολοκληρωθεί το έργο της ζωνοποίησης. Σήμερα, αυτοψία πραγματοποίησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ενώ η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της αναφέρει:Ενώ το μεγάλο έργο της ζωνοποίησης, με την αντικατάσταση των αγωγών του δικτύου ύδρευσης, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η Δημοτική Αρχή εφαρμόζει πλήρως τον σχεδιασμό που έχει κάνει και προχωρεί στην άμεση και πλήρη αποκατάσταση των οδοστρωμάτων, με ασφαλτοστρώσεις, όπου οι εργασίες ολοκληρώθηκαν, ώστε να υπάρξει η λιγότερη δυνατή όχληση των περιοίκων.

Ηδη ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Αναύρου και εντός των ημερών ακολουθούν αυτές στη Νέα Ιωνία. Παράλληλα αρχίζει να τρέχει και η υλοποίηση του μεγάλου έργου, προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ, για την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων σε Βόλο και Νέα Ιωνία, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.ΜΠΕΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΜΠΕΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ1 1ΜΠΕΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ1 1

Η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου βρίσκεται πάντα δίπλα στον δημότη και αγωνίζεται για την βελτίωση της καθημερινότητάς του. Τη βαριά  κουλτούρα την αφήνουμε στους δήθεν, που φαντασιώνονται μεγαλεία του παρελθόντος τους, αποκομμένοι από τις επιθυμίες και τις ανάγκες της ίδια της κοινωνίας.

Περισσότερα Εδω