Στο επίκεντρο των media βρέθηκε ξανά η Νατάσα Μποφίλιου μετά τη συναυλία της στον Λυκαβηττό. Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και δέχτηκε σκληρή κριτική για το φόρεμα αξίας 2.000 ευρώ, το οποίο φορούσε στη μεγάλη της συναυλία.

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ήταν τα λόγια της ερμηνεύτριας πάνω στην σκηνή.

Μερικά από τα σχόλια στο διαδίκτυο για τη Νατάσα Μποφίλιου:

Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Νατάσα Μποφίλιου γίνεται «στόχος» αρνητικών σχολίων…

Νατάσα Μποφίλιου: Οι πόζες στο Λονδίνο 

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Νατάσα Μποφίλιου ταξίδεψε στο Λονδίνο για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης.

Σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία γυναικείων ρούχων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια πόζαρε για τις ανάγκες της φωτογράφισης, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media με τα ρούχα και το ύφος το οποίο δεν ταίριαζε στην καλλιτεχνική της ταυτότητα και το προφίλ με το οποίο έχει συστηθεί στο κοινό της.

Οι χρήστες του Twitter συνέκριναν την εμφάνισή της τραγουδίστριας με τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις της:

 

 

 

  • Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου

«Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί.

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου», είχε απαντήσει η Νατάσα Μποφίλιου.

Νατάσα Μποφίλιου:  Οι αντιδράσεις για την αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία

Τον Μάρτιο του 2022 η Νατάσα Μποφίλιου συμμετείχε στην αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία στο Σύνταγμα, όπου σχολιάστηκε έντονα στο διαδίκτυο. 

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω», είπε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο και τόνισε ότι δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και στο τέλος και τη Ρωσία.

 

 

Περισσότερα Εδω