H Πάολα λίγο πριν από την πρεμιέρα της με τον Νίνο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». H δημοφιλής  τραγουδίστρια δεν έκρυψε ότι έχει πάντα άγχος πριν βγει στη σκηνή, ενώ το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να φιλήσει τον Χριστό και την Παναγία. 

Ανέφερε επίσης ότι αν και γνωρίζει ότι υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο του τραγουδιού, η ίδια δεν τον έχει βιώσει: «Σας το λέω ειλικρινά κι αν κάποιος ζήλεψε κάτι από μένα δεν τόλμησε να μου το δείξει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά. 

Η Πάολο αποκάλυψε ότι είχε κι εκείνη έναν εμμονικό θαυμαστή που της έκανε τη ζωή δύσκολη: «Ναι το έχω βιώσει. Είναι δύσκολο παιδιά αυτό, να έχει ένας άνθρωπος εμμονή μαζί σου, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ έζησα τραβηγμένα πράγματα που δεν είναι ανάγκη καν να τα αναφέρω. Επειδή ο άνθρωπος  νόμιζε πως η κόρη μου, η Παολίνα, είναι το παιδί του, είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Δεν κινήθηκα νομικά, κινήθηκα κάπως διαφορετικά και  ευτυχώς αυτό σταμάτησε. Φοβόμουν γιατί το παιδάκι μου ήτανε μικρό τότε, στο δημοτικό».

Η Πάολα μίλησε ακόμα για τον ρόλο της ως μητέρα και τις αγωνίες που βιώνει. «Είμαι η καλύτερη μητέρα και δεν είμαι αυστηρή όπως λέει το παιδί μου, Η κόρη μου είναι όλη μου η ζωή! Αγχώνομαι για τα πάντα. Εμπιστεύομαι το παιδί μου, ειλικρινά το εμπιστεύομαι, αλλά δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους έξω.

Πως θα ήμουν ως πεθερά; Μπορώ να σου πω πως προσέχω περισσότερο το παλικάρι από το παιδί μου, γιατί οι γυναίκες είναι πάρα πολύ δυνατές και στεναχωριέμαι μερικές φορές για τα αγόρια, είναι τσαούσες τα κορίτσια, τα τυραννούν». συμπλήρωσε. 

Περισσότερα Εδω